Kokta vs. »tchyně« máma Štiková: Je to praštěná lhářka posedlá slávou! Ty jsi mistr mystifikace! brání se Ornellina matka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Kokta vs. »tchyně« máma Štiková: Je to praštěná lhářka posedlá slávou! Ty jsi mistr mystifikace! brání se Ornellina matka

Kokta je z mámy Štikové v šoku
Kokta je z mámy Štikové v šoku (koláž Ahaonline.cz)

Opět je všechno jinak! Zatímco se máma Štiková (40) nedávno chvástala, že se jí podařilo dosáhnout rodinného usmíření, její potenciální zeť Pepa Kokta (56) jí nemůže přijít na jméno. Neváhal ji dokonce označit za lhářku.

Monika totiž dorazila na karlovarský festival, kde ji sláva natolik stoupla do hlavy, že zastínila její mysl. Máma Štiková se tak proměnila v celebritu a začala mít hvězdné manýry. Aby na sebe strhla pozornost, rozhodla se lhát a Blesku se pochlubila, že Ornella s Koktou a Quentinem vyrazili na dovolenou na Slovensko.

Pepa ovšem o ničem takovém neví a zavádějící zpráva jeho potenciální tchyně jej šokovala. „Informace od praštěné stínové tchýně Moniky Štikové, že jsem odjel na dovolenou na Slovensko, není pravda. Vymýšlí si to,“ napsal Pepa na facebooku.

Do mámy Štikové se pak pustil ještě ostřeji a prohlásil o ní, že je bulvárem posedlá a udělá cokoliv, aby se o ní psalo. Vše tak nasvědčuje tomu, že Monika opravdu trpí duševní poruchou a kvůli snaze o zviditelnění jí unikají podstatné informace.

Reakce Moniky na sebe nenachala dlouho čekat a Koktovi vše vrátila i s úroky. O dovolené ji údajně informovala Ornella a máma Štiková Pepovi doporučila, že vy vlastně raději měl vyrazit do přírody, než vysedávat po hospodách.

„Můj muž vždycky dbal na to, aby naše děti byly skoro celé prázdniny na čerstvém vzduchu a měly červené tváře,“ psala máma Štiková na facebooku, kde obvinila Koktu ze lží. „A pokud já si vzpomínám, kdo neustále lhal a byl mistrem mystifikace ještě před měsícem, jsi byl ty a ne já. My totiž na rozdíl od tebe nelžeme,“ brání se Monika.

Anketa

Kdo lže?
Celkem 183 hlasujících



Přečtěte si
koerich
16. 7. 2013 • 14:53

Sem napište Váš názor

koerich
16. 7. 2013 • 14:52

nebýt Štikových, Bartošové a Hanychové tak nevím....asi by se přestala točit zeměkoule

poletucha
2. 7. 2013 • 12:14

Stara Stika lze jak kdyz tiskne..na FB pise,ze tchyne je ucitelka cestiny kdy prosim tu cestinu ucila, kdyz 35 let prodavala na letisti noviny a cigara...a Michal rovnez... donedavna stal ve sve ublibene cervene kosilce za pultem.

setug
1. 7. 2013 • 22:15

Dcery Štiky jezdily na čerstvý vzduch tak akorát tloustnout.

baronessa
1. 7. 2013 • 12:51

Chybí anketní otázka "LŽOU OBA". V tom případě bych hlasovala i já.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.