Modelka Krainová se kvůli dovolené plácla přes kapsu: Vzala na »Kanáry« sedm lidí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Modelka Krainová se kvůli dovolené plácla přes kapsu: Vzala na »Kanáry« sedm lidí!

Tohle je zájezd Simony Krainové – všichni tři synové i s babičkou a manželem.
Tohle je zájezd Simony Krainové – všichni tři synové i s babičkou a manželem. (Machan, Pátek, Souček - Ringier Axel Springer / Paparazzi)

Ustavičně špatné počasí a povodně vyhnaly modelku Simonu Krainovou (40) na dovolenou na Kanárské ostrovy. „Jedeme se trošku ohřát,“ svěřila se deníku Aha!, který jí zastihl při odbavování na letišti.

Slunit se totiž jede nejen se svým manželem Karlem Vágnerem (38) a jejich dvěma syny – Maxíkem (2,5) a Brunem (8 měsíců), ale přibrala i syna manžela Káju (6). Na pomoc s touto mateřskou školkou přišla nejen chůva Magda, ale i Vágnerova maminka Želmíra.

„Řekla bych, že je to taková malá rodinná dovolená,“ smála se Krainová. Bydlet budou u kamaráda, který na Lanzarote koupil dům a důvěřivě ho téhle výpravě propůjčil. A na co se nejvíce rodinka těší? „Max se těší na vodu a my na odpočinek. Doufám, že si nepřivezeme déšť,“ modlí se modelka.




Přečtěte si
seba
9. 6. 2013 • 20:05

No, to mas naprostou pravdu, proto uz vim proc jsi tak nasrany a pises jako hovado. Diky za napovedu. Jo a nezapomen vzdy na smajliky, to tam pridavaji ti, co maly mozek nemaji zadny a velky maji maly.

seba
8. 6. 2013 • 17:56

Jsi fakt odporny, neumis diskutovat na urovni. Je to jen jejich vec a tobe je po tom uplny h....o. Udelal bys lip, kdyby ses staral sam o sebe, ubozaku.

seba
7. 6. 2013 • 18:09

Krainovou rad nemam, ale to ,co tady ty dokazes vyplodit z te tve hloupe makovice, to je opravdu na pres drzku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.