Zdeněk Pohlreich: Nejjednodušší je všem nadávat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Zdeněk Pohlreich: Nejjednodušší je všem nadávat!

Zdeněk Pohlreich bude muset učit a vysvětlovat.
Zdeněk Pohlreich bude muset učit a vysvětlovat.  (TV Prima)

Nekompromisní kuchař Zdeněk Pohlreich (56) si na televizních obrazovkách nebere servítky a ke sprostému slovu nemá daleko. Bude se i v nové show Vařte jako šéf! chovat podobně?

Pohlreich se bude muset obrnit trpělivostí. V novém pořadu nemůže jenom kritizovat, ale musí především učit. „Nejjednodušší je samozřejmě někomu nadávat. Ale to, co je blbě, pozná každý, co udělat pro to, aby to bylo lepší, to je daleko složitější. V tuhle chvíli se odehrává to složitější, ale problém v tom nevidím,“ vysvětluje na stránkách iDnes.cz

I když s programem Ano, šéfe! už Pohlreich seknul, z televize se mu odcházet nechce. „Na televizi jsem si docela dobře zvykl a všichni jsme se s tím naučili žít. Jen nemám rád, když se do toho všeho tahají třeba děti, to mi nepřijde vkusné, ale všechno holt něco stojí, dodává šéfkuchař.

Kromě práce na novém pořadu bude drsňák Pohlreich řešit i mnohem romantičtější záležitosti. Před nedávnem se oženil se svou dlouholetou známostí Zdeňkou a i když není, co se svatby týče, žádným nováčkem, tak si první okamžiky manželského života určitě užije.



Přečtěte si
atakdale
30. 5. 2013 • 09:45

ano, nejjednodušší je všem nadávat, proto to pan kuchař dělá, a hlavně on fakt není žádná hvězda a asi to i tuší

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.