TýTý 2012: Lucii Bílou porazila Lucie Vondráčková! KOMPLETNÍ VÝSLEDKY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

TýTý 2012: Lucii Bílou porazila Lucie Vondráčková! KOMPLETNÍ VÝSLEDKY

Lucie Bílá tentokrát odešla s prázdnýma rukama.
Lucie Bílá tentokrát odešla s prázdnýma rukama. (Koláž Ahaonline.cz, Aha! - Roman Souček, David Malík)

Letošní vyhlašování cen TýTÝ proběhlo v Divadle na Vinohradech a nutno říct, že bylo plné překvapení. Vkus televizních diváku se zjevně mění, což dokládá mimo jiné fakt, že například Lucie Bílá odešla tentokrát s prázdnýma ruka!

Osobnost televizního zpravodajství: Lucie Borhyová
Osobností zpravodajství se stala Lucie Borhyová, kterou její milenec Michal Hrdlička doprovodil až pod pódium. A také jí bez rozpaků dal opravdu velkou pusu přímo před televizními kamerami. Holt už žádné tajnosti! Ostatně, Lucka Míšovi také z pódia poděkovala. Mimochodem, o žezlo nejoblíbenějšího moderátora bojovaly tři hvězdy Novy a dvě hvězdy České televize. Možná, že kdyby smlouvu s Primou podepsal Karel Voříšek dřív, mohla mít v anketě zástupce i televize z pražské Palmovky.

Sportovní moderátor: Vojtěch Bernatský
Prvenství získal sympaťák Vojtěch Bernatský, který zcela neskromně (samozřejmě v žertu) na pódiu prohlásil, že vítěz může být jen jeden, a tím je prostě on. Mimochodem, tuhle kategorii Česká televize prakticky ovládla. Do nominací se dostal jen Petr Suchoň z Novy, jako jediný zástupce jiného média.

Osobnost televizní publicistiky: Josef Klíma
Josef Klíma býval společně s Radkem Johnem hvězdou pořadu Na vlastní oči. A už zase hvězdou je. Cenu pro osobnost televizní publicistiky získal právě Klíma, který nezapomněl poděkovat televizi Nova, že ho vzala zpátky do svých řad.

Zpěvák: Karel Gott
Karel Gott nepřipustil žádné překvapení a pro cenu si spokojeně došel na pódium. Byl vtipný a vypadal plný energie. Aby ne! Vrátil totiž porážku Tomáši Klusovi, který ho předběhl na Slavících!

Zpěvačka: Lucie Vondráčková
Všichni asi čekali, že si pro cenu dojde jako tradičně Lucie Bílá. Jenže ouha! Trofej získala Lucka Vondráčková, která je ale v současné době s manžílkem v Kanadě. Zrcátko tak převzal její bratr. Každopádně, výsledek téhle kategorie je vážně překvapením.

Osobnost televizní zábavy: Karel Šíp
Moderátor večera Karel Šíp byl mezi nominovanými a prohlásil, že alespoň tímto způsobem zjistí, jestli mu přátelé hlasy poslali, nebo jestli se na něj vys*ali. Cenu mu předávala Bára Basiková, která pro změnu prohlásila: "To je v pr*deli, je to Karel Šíp!". Nutno říct, že na veřejnoprávní televizi a před desátou hodinou, je takové množství sprostých slov v přímém přenosu nevídané. Ředitel ČT je kroutil hlavou a nejspíš v duchu počítal, kolik tohle bude stát jeho televizi, až mu Rada pro rozhlasové a televizní vysílání udělí pokutu.

Herec: Ondřej Brzobohatý
Cenu pro nej herce předávala Veronika Žilková, která vyřkla jméno Ondřeje Brzobohatého. Není bez zajímavostí, že Žilková seděla vedle svého zbrusu nového zetě Jakuba Prachaře. Moc často se spolu nicméně nebavili... Žilková se na pódium doslova dobelhala s natrženým zadkem. Bylo vidět, jak moc ji chůze bolí. Holt jízda na pekáči s omastkem se nevyplácí...

Herečka: Veronika Freimanová
Veronika Freimanová, která cenu získala, vypadá pořád senzačně. Viditelně zhubla a jak nedávno informoval Ahaonline.cz, tak hlavně díky tomu, že se přestala stravovat ve filmových občerstveních a začala si sama vařit. Za pár měsíců tak shodila přes šest kilogramů.

Dvorana slávy: Lubomír Lipský
Když bylo oznámeno, že do Dvorany slávy bude uveden Lubomír Lipský, napadla nás jediná otázka: Jak je možné, že tam ještě není? Tento herec, který nedávno oslavil devadesátiny, baví generace Čechů. GRATULUJEME!

Pořad roku: Partička
Předávání cen TýTý provázely drobné technické problémy. V divadle několikrát vypadal zvuk a hosty večera to trochu nepříjemně překvapilo. Vyhlásit pořad roku se ale naštěstí podařilo. Stal se jím pořad Partička, který vysílá Prima. Suchánek si celé předávání natáčel na mobilní telefon, což působilo komicky.

Seriál roku: Vyprávěj
Cenu pro seriál roku předávala herečka Eliška Balzerová. A pronesla: "Vítězem v kategorii seriál roku se stal seriál Vyprávěj!". Překvapivě tak nebodovala Ordinace, ani seriál Ulice.

Objev roku: Martin Kraus
Herec Martin Kraus, hvězda Cest domů, vítěz kategorie, působil na pódiu trochu zmateně, ale příjemně. Na závěr zazpívala letos poražená Lucie Bílá s Petrem Jandou.

Absolutním vítěz: Josef Klíma
Tak tomu se říká comeback! Publicista Josef Klíma se stal absolutním vítězem a v počtu hlasů tak za sebou nechal mimo jiné i Karla Gotta.





Autor:  ph

Přečtěte si
kikot
13. 11. 2013 • 14:59

LUCKO RADSI NEPIS A PODEKUJ BOHU ZE TI DAL TETU BEZ NEJSI NIKDO

kikot
13. 11. 2013 • 14:58

NEBYLI SME NOMINOVANI NA TY TY PROTOZE NEMAME TETU VONDRACKOVOU,KTERA NAM UDELALA MARMELADU A STRKALA VSUDE KAM SE DA

haidarabad
20. 5. 2013 • 13:52

To je překvapení, Lucka Vondrajda už má tři Týtý zrcátka a pořád je to strašný překvapení, hlavně pro Aha

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.