TýTý 2012: Borhyová s milencem Hrdličkou se líbali v přímém přenosu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

TýTý 2012: Borhyová s milencem Hrdličkou se líbali v přímém přenosu

Hrdlička pomohl Borhyové galantně ze schodů.
Hrdlička pomohl Borhyové galantně ze schodů. (Aha! - Roman Souček, David Malík)

Před vyhlašováním letošních cen TýTý 2012 se dlouze spekulovalo o tom, jestli moderátorka televizních novin na Nově Lucie Borhyová přijde se svým kolegou a milencem Michalem Hrdličkou. Přišla, a oba zamilovaní první vystoupení na veřejnosti vzali pěkně z gruntu!

Hrdlička s Borhyovou přijeli taxíkem a sotva vystoupili, vrhli se na ně fotografové. Pár si před ně statečně stoupl a dlouho pózoval. Michal si přitom nenápadně předržoval Lucii za zadeček. V divadle pak oba usedli kousek od Jiřiny Bohdalové, které mladý sporťák zjevně padl do oka. Prakticky okamžitě totiž na něj začala chrlit jednu otázkou za druhou. Zatímco Michal trpělivě odpovídal, Lucie jen útrpně všemu přihlížela.

Velký okamžik mileneckého páru přišel ve chvíli, kdy z pódia zaznělo, že právě Lucie Borhyová se stává osobností televizního zpravodajství. Oba povstali a Michal mlasknul Lucii takovou pusu, že některé dámy v sále přestaly na chvíli dýchat. Pak svou milou vyprovodil galantně k pódiu, kde na ni počkal, aby si ji zase odvedl.

Lucie se Michalovi odvděčila poděkováním přímo na pódiu, kdy řekla: „Děkuji Míšovi, on ví, za co!“ Jak správně podotknul Karel Šíp, zamilovanost z tohoto páru doslova sálá…



Autor:  ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.