Zvláštní páry na TýTý 2012: Agáto, kde máš manžela? Reyi, kde je manželka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zvláštní páry na TýTý 2012: Agáto, kde máš manžela? Reyi, kde je manželka?

Agáta s bráchou, Rey s dcerou.
Agáta s bráchou, Rey s dcerou. (Koláž Ahaonline.cz, Aha! - Roman Souček David Malík)
Předávání cen TýTý 2012 provázelo několik skandálů, hosty v divadle ale hodně zaskočilo také to, jaké páry na slavnostní večer přicházely. Někdy chyběl manžel, jindy manželka nebo přítelkyně, a tak zaskakovali náhradnicí. Jen se podívejte!

Nevěsta Agáta bez manžela
Největší pozdvižení asi způsobila modelka Agáta Prachařová (28). A to nejen proto, že vypadala jako velký bílý opeřenec, ale hlavně díky tomu, že dorazila zavěšená do svého bratra Vicenta namísto svého manžela Jakuba Prachaře (29). Novomanželská hádka za tím ale nevězí, Prachař předával cenu Objevu roku Martinu Krausovi a proto musel být v divadle mnohem dříve.

Ondra Brzobohatý bez milenky
Vítěz v kategorii herec Ondřej Brzobohatý (29) vzal na vyhlášení cen místo své milenky Martiny Brezové (21), sestru Rolu. Ondřej měl navíc velké štěstí, když se při příchodu jen o fous minul se svou stále ještě manželkou Johankou. Ta se asi bála, že by Ondru potkala ruku v ruce s jeho milenkou.


Ljuba Krbová nechala manžela doma
Ani herečka Ljuba Krbová (54) si jako garde nevzala svého manžela Ondřeje Neffa (67). Doprovod jí dělal kolega ze seriálu Ulice Adrian Jastraban (44).

Rey Koranteng přišel s dcerou
Manželku Moniku nechal doma moderátor Televizních novin na Nově Rey Koranteng (38). Místo ní vzal do společnosti starší dceru Vanessu, která jakoby mu z oka vypadla.

Monika Absolonová s bráchou
Zpěvačka Monika Absolonová (36) po svém rozchodu na konci loňského roku nového partnera ještě nemá. Do vinohradského divadla si proto jako doprovod vzala svého bratra Marka, který ji garde dělá často.





Autor:  pet

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.