Svěcený se rozvádí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Svěcený se rozvádí!

Petr Svěcený
Petr Svěcený  (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Sportovní redaktor, fotbalový komentátor České televize a moderátor pořadu Guinnessův svět rekordů Petr Svěcený (32) řeší po Vánocích nepříjemnou záležitost: rozvod! „Vůbec k tomu nechci nic říkat,“ řekl deníku Aha! překvapeně, když jsme mu zavolali.

Přitom ještě nedávno si Svěcený svou manželku Simonu (31), se kterou se oženil před pěti lety, pochvaloval: „Možná není lehké se mnou žít, ale ona to dokáže. Vážím si ji a miluju ji. Známe se deset let a určitě se spolu nenudíme.“ Přitom Svěcený, který má s manželkou tříletou dceru Kristýnu, je známý jako nenapravitelný sukničkář. Krátce po svatbě se spekulovalo o jeho nevěře s manželkou fotbalového reprezentanta Vladimíra Šmicra Pavlínou.

Možná jeho manželce také vadilo jeho cestování po světě se Svěceného nejbližším kamarádem Vojtěchem Bernatským, se kterým trávil více času než s rodinou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.