Nejkrásnější cizinka v Česku Paula Alejandra Gonzalez: Málem z ní byla jeptiška! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nejkrásnější cizinka v Česku Paula Alejandra Gonzalez: Málem z ní byla jeptiška!

Miss Expat Paula Gonzalez
Miss Expat Paula Gonzalez (Foto Aha! - Karel Kopáč, ara)

Nejkrásnější cizinka Česka, exotická kráska Paula Alejandra Gonzalez (19) pochází z Kolumbie, a nyní žije na severní Moravě v Novém Jičíně. Zajímá vás, jak se tady ocitla, co všechno ji baví a co plánuje? A jak je možné, že má dva tatínky? Navštívili jsme jí, abychom zjistili, že rozhodně není žádnou »křehkou květinkou«! Potápí se, jezdí na snowboardu a skáče padákem!

Dětství

Paula se narodila v Santa Martě v roce 1994, měla normální dětství jako každý jiný. Ale přece by se našlo něco zajímavého. Chodila do náboženské školy, kde byly samé dívky a jeptišky!

Jen tak tak vyklouzla ze semináře, ale hned vystrčila růžky a šupajdila do Evropy, procestovala ji křížem krážem, až se před dvěma lety usadila v Čechách. Dorazila sem za maminkou Amparo. „Když jsem přiletěla, bylo mi smutno. Neměla jsem tady logicky žádné kamarády,“ začíná vyprávět svůj příběh Paula. „Byl to šok, neuměla jsem pochopitelně jazyk,“ pokračuje.

Češi jsou pro Paulu hodně uzavření. „Když se se mnou někdo spřátelil, tak mu to vydrželo pouze den. Češi pro mě nejsou tak čitelní jako Kolumbijci,“ zamýšlí se kráska. „A jsou jiní než ostatní Evropani,“ porovnává Paula.


Otcové

Paula vyrůstala v Kolumbii, její maminka i tatínek jsou Kolumbijci. Otce má ale dva. Jak je to možné? Druhý tatínek je Čech, kterého její matka potkala v Kolumbii, zamilovala se a přestěhovala se s ním do Nového Jičína. „Já jsem za maminkou nepřijela hned, protože jsem musela s bráchou Omarem dokončit školu,“ říká Paula.

Maminka pracuje doma, má internetový obchod a tatínek hodně cestuje. Za maminkou do Česka přijela proto, že se jí stýskalo a biologický otec v Kolumbii byl hodně zaneprázdněný. „Ale mám velmi pěkný vztah s oběma tatínky,“ směje se exotická kráska. Studuje češtinu pro cizince a chce pokračovat ve studiu v angličtině, dál ji zajímá »byznys« , novinařina nebo španělská filologie.


Češi nebo Kolumbijci?

Češi jsou podle Pauly chladní a uzavření. I přátelství s nimi je jiné. Kolumbijci zase mluví hodně nahlas, jsou veselí, tančí na ulici, hojně se navštěvují. Jsou temperamentní. Češi jsou ale zase více uvolnění, flegmatičtí, víc relaxují, jsou klidnější a méně výbušní. „Více se tady komunikuje, řeší se problémy. Je to pro mě jednodušší,“ popisuje Paula svůj vztah k českým mužům.

Vítězství

Spousta lidí se po soutěžích krásy změní, ale Paula věří, že zůstane pořád stejná. Má teď víc práce, větší zodpovědnost, občas musí na výlet do Prahy, samozřejmě pracovně, a odpovídá na hromady mailů. „Prostě se o mně více ví,“ směje se. A proč si myslí, že vyhrála? „Byla jsem upřímná, svá, asi je zaujal i můj kolumbijský tanec.“

Zatím neplánuje, že by se vrátila do Kolumbie. Chce studovat, má tady přítele Michala (22), který studuje architekturu v Ostravě, svoje plány a je prý velmi šťastná! A hlavně je přece vítězka soutěže Miss Expat! Někdy se to možná stane a bude jí to táhnout tam, odkud přišla…Uvidíme!




Přečtěte si
illis
10. 2. 2013 • 22:11

přeji hodně štěstí

ekvivalent28
10. 2. 2013 • 19:27

bonita

monza
10. 2. 2013 • 19:25

Jakou to píšeš řečí,hotentote?

fiat
10. 2. 2013 • 17:53

by měly aspoň úůsobit přirozeně, i když každá si nějak pomjáhá, ale nemělo by to být tak evidentní. Křiklavé blond vlasy a mnoho líčidla na obličeji na stupně vítězek nepatří./ A nyní se dokjoinbce odvažují i ty, co mají vycpávky pod kůží a navázané vlasy, nalepené řasy, ap.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.