Helena Vondráčková o rodinných sporech: Můžu žít klidně i s čertem, bratrovi do toho nic není! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Helena Vondráčková o rodinných sporech: Můžu žít klidně i s čertem, bratrovi do toho nic není!

Helena Vondráčková
Helena Vondráčková (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, Mária Rušinová)

Zpěvačka Helena Vondráčková (65) sice září už několik desetiletí na koncertních pódiích, ale trápí ji rodinné spory, které ji přijdou naprosto zbytečné. Za svým manželem Martinem Michalem (52) si za každou cenu stojí.

K rozkolu mezí ní a bratrem Jiřím (61) došlo po její svatbě s Martinem Michalem. Rodina jejího nového partnera nepřijala a s Helenou ukončila jakékoliv vazby. Zpěvačka však dosud nechápe, co bratrovi na jejím manželovi tak vadí.

„Ti dva se přitom nikdy neviděli, nikdy spolu nemluvili! Ale už od začátku bylo všechno špatně. Člověk může mít, samozřejmě, svůj názor, ale já jsem dospělá a mám právo vybrat si třeba i čerta. Jako bratr mě může upozornit, ale to je asi tak všechno. Já jsem mu do výběru partnerky taky nemluvila ,“ rozpovídala se Helena v magazínu Nový čas pro ženy.



Usmíření s bratrem je podle ní v nedohlednu a musel by se stát zázrak, aby se jejich spor urovnal. „Co bych měla udělat, aby ke mně našel cestu? Rozvést se s Martinem? To neudělám, protože ho miluju,“ tvrdí Vondráčková, která se netýká ani se svou neteří Lucií.

„Chápu, že je Lucka ke svým rodičům loajální, ale některé její výroky na moji adresu nemusely zaznít,“ dodala Helena, která by ráda poznala i jejího syna Matyáše.

1459572:gallery:true:true





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.