Milenec Bartošové u soudu: 250 tisíc za urážky?! Exmanželka se jen culila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Milenec Bartošové u soudu: 250 tisíc za urážky?! Exmanželka se jen culila!

Znovu u soudu. Iveta Bartošová nosí Pepovi smůlu. Nebo je to spíš obráceně?
Znovu u soudu. Iveta Bartošová nosí Pepovi smůlu. Nebo je to spíš obráceně? (Koláž Ahaonline.cz)

Rozhádaní exmanželé Darina (54) a Josef Rychtář (54) se včera potkali u pražského Městského soudu. Zatímco příteli zpěvačky Ivety Bartošové (46) šlo o hodně – až čtvrt milionu korun, které má zaplatit Věře Sedloňové, právničce své bejvalky za nadávky, Darina, která si nechala změnit příjmení na Nová, byla vysmátá a proti Josefovi vypovídala.

Rychtář k soudu dorazil se svým právníkem půl hodiny před začátkem a vypadal dost unaveně. Asi má hodně starostí, protože na jeho hlavě zářilo už hodně šedivých vlasů. Před stáním byl nervózní, radil se s právníkem a celou dobu si nesundal kabát.

Zřejmě, aby mohl hned po skončení utéct. Bylo mu určitě hůř než před rokem, kdy nadával Věře Sedloňové a nepočítal s tím, že podnikne právní kroky. Nyní mu hrozí, že bude chudší o 250 tisíc korun, které údajně chce dát právnička na charitu.


Rozhýbal ho až příchod jeho bývalé manželky Dariny. „Přichází moje ex i s tou svojí právničkou,“ hodil Rychtář rukou směrem ke dveřím. Místo pozdravu si věnovali jen bojovný pohled. První šel dovnitř Rychtář, pak svědčila Darina. Josef se tvářil znechuceně a několikrát polknul hořkou slinu.
„Spravedlnost si najde cestu. Doufám, že exmanželka, která vědomě lhala, bude přítomna, až řeknu, jak to všechno bylo,“ řekl Aha! Rychtář, když opouštěl soudní síň.

Darina působila sebevědomě a s klidem v hlasu opětovala jeho útok. „Teď budeme všichni zlí a jen Pepa má vždy pravdu. Urážel mě, ale přepískl to ve chvíli, kdy začal nadávat i mé právničce,“ poznamenala Darina.
Soud byl odročen na březen, Josef hned poté pospíchal za Ivetou. Pokuta ho zřejmě nemine!

Facebook:gallery:false:false:false 



Přečtěte si
kubajakub
1. 2. 2013 • 09:21

Přeju Bartošové pepka a pepkovi bartošovou. Plně si zaslouží jeden druhého, oba za ten rok strašlivě sešli, hlavně pepek je dědek, vypadá na 80, bliveta zas na 60 - super dvojka ěpinavých nemytých hnědozubáků nepraných. Vvypadají jak notorici-bezdomovci a brzy se budou v popelnici nejen hrabat, ale budou v ní i žít. DObře jim tak, moc, moc jimm to přeju, a bude hůř, a to jim taky přeju.

klidek.pianko
1. 2. 2013 • 03:20

DARINA prokoukla, sekne ji to, stačí se zbavit Rychty a je z ní kost

skp705
31. 1. 2013 • 22:16

...musi se starat o svyj byznys a ve chvilich volna slouzi Blivete jako manazer, osetrovatel, zahradnik, holicka, uklizecka... Kazdy sveho stesti strujcem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.