Trable kolem Bartošové: Výpověď na hodinu za facku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Trable kolem Bartošové: Výpověď na hodinu za facku!

Iveta Bartošová se chystá znovu zpívat.
Iveta Bartošová se chystá znovu zpívat. (Jakub Ludvík )

Pro lásku se musí trpět. Ale kdy už je to příliš? Neodbytný ctitel zničené a zavrhnuté zpěvačky Ivety Bartošové (46) Zdeněk Macura (38) přišel o práci z minuty na minutu! Po téměř dvanácti letech byl z počítačové firmy odejit kvůli svému fanatismu vůči Ivetě. „Myslím si, že se pan Macura v pracovní době více věnoval soukromým záležitostem,“ zamyslel se Ivetin ochránce Josef Rychtář (53).

„V dnešní době není legrace přijít o místo, proto je mi pana Macury dokonce líto. Ale ten člověk se musí léčit,“ dál lamentoval Rychtář, který věří Ivetiným slovům, že s Macurou nikdy nic neměla.


„Můj šéf mě prostě šikanoval. Byl takový ještě předtím, než začal můj románek s Ivetou. Když to prasklo, situace se ještě zhoršila,“ prozradil zdrceně Macura, jemuž se přesto nechce věřit, že by Ivetka byl hlavní důvod jeho vyhazovu. Na firmu se ale zlobí natolik, že celou věc postoupil soudu. „Není to tak, že bych se práci nevěnoval, naopak. Několikrát jsem pracoval i do ranních hodin,“ řekl počítačový expert Macura.

Častokrát ale veškeré mediální redakce prováděl právě v pracovní době! Což ale není pravý důvod propuštění. „Můj šéf si vymyslel, že jsem mu dal facku po tom, co jsem s ním normálně mluvil a vedení nemělo důvod mu nevěřit,“ přiznal jádro pudla fanoušek Bartošové, který se ale netrápí tím, že by práci nenašel. Zatímco týdeníku Sedmička, který první zprávu o vyhazovu Macury přinesl, tvrdil, že mu hrozí existenční problémy, Aha! řekl pravý opak: „Teď jsem si chvíli odpočinul a už se rozhlížím. Je o mě velký zájem, dokonce se o mě firmy přetahují,“ sdělil samolibě Macura.




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.