Trable Lucie Borhyové na Nově: Záchvat vzteku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Trable Lucie Borhyové na Nově: Záchvat vzteku!

Lucie Borhyová má starostí plnou hlavu.
Lucie Borhyová má starostí plnou hlavu. (Aha! - Marek Pátek)

Tohle se ještě nikdy nestalo! Moderátorku hlavních večerních zpráv Lucii Boryhovou (34) a jejího kolegu Reye Korantenga (38) vyženou z tepla televizního studia na mráz – a to už zítra večer. Televizní noviny budou kvůli druhému kolu prezidentské volby vysílat přímo z Palachova náměstí v centru Prahy. Jenže Lucie se vzteká, že nemá nic na sebe. A tak mají kostyméři pohotovost!

Borhyovou i Korantenga informace o vysílání v exteriérech podle našich zdrojů z Novy velmi překvapila. Lucii o to víc, že kostymérky pro ni nemají v zásobě žádný kabát ani teplé oblečení do mrazu. „A tak začala panikařit, že musí něco sehnat, protože nechce sedět venku jen tak v nějaké bundě,“ řekl deníku Aha! zdroj z televize, který si nepřál být jmenován. Koranteng je prý v klidu a oblečení neřeší.


Moderátoři Televizních novin budou mít stůl přímo na Palachově náměstí u Rudolfina. Při některých záběrech bude vidět i Pražský hrad. „Prezentace výsledků prezidentské volby proběhne prostřednictvím virtuálních grafů. Pro živé vysílání zpravodajské relace u nás zatím tato technologie v externím prostředí využita nebyla,“ řekla Aha! mluvčí Novy Marie Fianová. A co když bude zítra večer hodně sněžit a nebude vidět na krok? „Při extrémních klimatických podmínkách budou zprávy odvysílány tradičně ze studia,“ dodala.




Přečtěte si
govana
27. 1. 2013 • 10:52

Ty zprávy na nově vysílané na venku byly trapné nevím co si od toho Nova slibobala .Zprávy na této tv jsou stále trapnější hlavně jak krásně ,,podbarví vše jejich hudbou"v dané zprávě kolikrát ten hudební doprovod vypadá že někdo umřel a ono jde o nic.......... Lucka je krásná baba ale na hlavní zprávy je až moc vyzívavá.Nejhezčí je na Prima je Sandra je jak panenka a příjemná.

pikanteria
27. 1. 2013 • 00:52

Pardon, omlouvam se za chyby. Podvrh, jsem blbne mi klavesnice.

pikanteria
27. 1. 2013 • 00:48

Tak m koukala na Novu a byla tam Borhyova a ze vy se vztekala,ze nema kabat nebylo videt. Tak zase lez. Vy jste uz hnusni a ted si rikam, ze polovicka veci, zde psana bude asi podvrch a lez. No fuj.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.