Lucie Borhyová: O Vánocích nevysílám! Do práce povolávají Czadernovou se Suchoněm! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Borhyová: O Vánocích nevysílám! Do práce povolávají Czadernovou se Suchoněm!

Lucie Borhyová chce Štědrý večer strávit se svým synem.
Lucie Borhyová chce Štědrý večer strávit se svým synem. (neuveden / Blesk)

Lidé jsou na ni o Vánocích už několik let zvyklí! Patří ke svátečním dnům stejně jako Pyšná princezna nebo Popelka. Jenže moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová (34) si po několikatýdenním pracovním zápřahu dupla! Šéfům řekla, že chce být o svátcích s rodinou! A tak ona i její parťák Rey Koranteng (38) dostali podle informací deníku Aha! volno. Borhyová ho stráví se synem Lucasem (4) a rodiči v horách. Přítel Niko Papadakis (35) s nimi však nebude. Další důkaz jejich rozpadajícího se vztahu?

Televize udělala kompromis! Lucii s Reyem povolala do práce na Štědrý den. Volno jim dala až na první a druhý svátek vánoční. „Budou moderovat Televizní noviny v pondělí 24. prosince,“ řekla Aha! mluvčí Novy Marie Fianová.


Dohoda je ale taková, že zprávy se předtočí odpoledne, aby moderátoři mohli být co nejdříve s rodinami. „Lucie chce ještě na Štědrý den odjet se synem a rodiči na hory. Říkala ale, že Niko tady nebude. Což je už je vlastně standard,“ řekla deníku Aha! jedna z kolegyň Borhyové.


Kdo bude muset větší část Vánoc trávit v práci? „Povolávají zálohu, což je Renata Czadernová s Petrem Suchoněm,“ dodává náš zdroj. Podle něj jsou Lucie a Rey mladším kolegům hodně zavázáni. Když totiž minulý týden moderovali Televizní noviny poprvé, bylo to proto, že Borhyová a Koranteng měli domluvený kšeft za velké peníze a po odstoupením od smlouvy by je čekala tučná pokuta. Televize věděla, že Lucie a Rey potřebují na dotyčné dny volno, přesto je napsala do rozpisu služeb. Důvodem je odchod Karla Voříška (49) do ústraní kvůli nařčení z donášení StB a nasazení jeho kolegyně Markéty Fialové (41) jen na páteční a sobotní služby.



Přečtěte si
maddie
22. 12. 2012 • 15:09

Oxallis, my se známe, že to tak dobře víš? Já bych spíš řekla, že si tady něco léčíš ty. Inteligence nevalná, ale sebevědomí na rozdávání, co?

maddie
21. 12. 2012 • 14:57

A já se tak těšila, že od ní bude chvíli klid. Nevím, jak někdo může napsat, že je to nejlepší moderátorka, když neumí ani pořádně mluvit a koukat se na ni opravdu nedá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.