Kdo je krásná Schwarzenbergova mluvčí? Milenka Dana Bárty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kdo je krásná Schwarzenbergova mluvčí? Milenka Dana Bárty!

Plívová se Schwarzenbergem.
Plívová se Schwarzenbergem. (David Malík, Ladislav Křivan, Dana Kolářová, herminapress.cz)

Taky se divíte, jak se Karlu Schwarzenbergovi (75, TOP 09) podařilo získat podporu tolika umělců? Různě – někteří tak činí z osobního přátelství, jiní třeba ze sympatií k reformám, které jeho TOP 09 prosadila. Pouze u muzikanta Dana Bárty (43) je to jasné! Toho ke Schwarzenbergovi přivedla jeho milenka, stranická mluvčí Alžběta Plívová (28).

Plívová sice dělá, že v angažování se přítele pro knížete neměla
prsty, ale opak asi bude pravdou.Než totiž začala dělat mluvčí, pracovala bývalá studentka bohemistiky jako manažerka volební kampaně TOP 09. A tak dobře ví, že kažná známá sympatická tvář přináší volební body.

Vvyprávění o jejich lásce se zásadně vyhýbá. „Jsme spolu několik let, není to nahodilý vztah.A změnou práce se mezi námi nic zásadního nezměnilo,“ prozradila před časem časopisuInstink Alžběta.

Jinak ale byla na slovo skoupá. „Nemám mandát o něm moc mluvit, asi by nemělradost,“ dodola. A i když se společně objevují na akcích knížete, v náručí si nikdy neleží - mluvčí TOP 09 zachovává profesionální dekorum.

Muzikat má s novinářkou Kateřinou Procházkovou (37) dceru Elišku (7).

Jsou to ale kotrmelce!

Jana Bartošová (40) dělala mluvčí pravicové vládě Mirka Topolánka (56, ODS), teď radí kandidátovi na prezidenta Miloši Zemanovi (68, SPOZ), který se označuje za levičáka.


Někdejší redaktorka České televize poté, co se za pomoci přeběhlíků od ČSSD podařilo Topolánovi prosadit vládu, přijala nabídku mluvit za jeho kabinet. Pak chvíli pracovala na ministerstvu obrany, které vedla ODS.
Dalo by se tak čekat, že bude pracovat pro některou z pravicových stran. Ona však nyní vymýšlí Zemanovi, jak se prezentovat v médiích.



Přečtěte si
bobosa
24. 1. 2013 • 20:31

Doufam ze ten ko.kot nebude prezident..kdo ma toho šišlona poslouchat....

dzery
24. 1. 2013 • 18:09

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.