Prokletá Kofola: Holčička bojuje o život | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Prokletá Kofola: Holčička bojuje o život

Se skutečnou dcerou Alžbětou.
Se skutečnou dcerou Alžbětou.

PRAHA – Neuvěřitelné drama prožívá herec Josef Polášek (41), hrdina slavné vánoční reklamy na Kofolu. Zatímco v televizním spotu jde s malou holčičkou do lesa uříznout stromeček.


PRAHA – Neuvěřitelné drama prožívá herec Josef Polášek (41), hrdina slavné vánoční reklamy na Kofolu. Zatímco v televizním spotu jde s malou holčičkou do lesa uříznout stromeček a zběsile útíká před rozzuřeným divočákem, v reálném životě se strachuje o život své skutečné dcery Alžběty. Ta se totiž před více než rokem narodila s těžkou srdeční vadou – tzv. Di Georgeovým syndromem.

„Přišla na svět s nerozdělenými srdečními tepnami,“ popisuje herec. Malou Alžbětu tak měsíc po narození čekala operace, kdy jí do srdce byly vloženy umělé implantáty a deset dnů zůstala v umělém spánku. „Mentálně i fyzicky se teď vyvíjí zcela normálně. Nicméně ty implantáty nerostou a degenerují se. Ač to manželka nechce slyšet, tak musíme být připraveni na možnost, že Alžbětku třeba přežijeme,“ smutně přiznává Polášek. Reklama na Kofolu jakoby byla prokletá. Nejprve nedostala zaplaceno holčička, která v ní hraje, a teď skutečná dcerka tatínka bojuje se zákeřnou nemocí.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.