Drsné tajemství Jiřiny Jiráskové: Dva potraty! Otěhotněla s muži svých kamarádek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Drsné tajemství Jiřiny Jiráskové: Dva potraty! Otěhotněla s muži svých kamarádek!

Jiřina Jirásková
Jiřina Jirásková (MARTIN SEKANINA / Blesk)

Jiřina Jirásková (†81) si na sklonku života postěžovala, že si nepořídila děti, jimž by mohla věnovat svou lásku. Ve skutečnosti k tomu však měla minimálně dvě příležitosti. Vybrala si ovšem nesprávné muže.

Velké tajemství na Jiráskovou ještě za svého života práskla Jiřina Švorcová (†83), která s ní byla neodmyslitelně spjata. Spojovalo je nejen studium, společné bydlení a opojení komunismem, ale především lamač srdcí Jiří Vala (†83), který je navždy rozdělil a změnil jejich přátelství v nenávist.

Jirásková se totiž s Jiřím Valou spustila v době, kdy byl oficiálním partnerem Švorcové, která se kvůli němu dokonce rozvedla s Jindřichem Rohanem. Poměr Jiráskové s Valou měl však krátké trvání a vše ukončil její tehdejší manžel Pleskot a vyřídil si to s ním jako chlap s chlapem.



„Jiřině to s Jirkou ale nevyšlo, i když se snažila, dokonce si ho chtěla pojistit těhotenstvím. Nějak ho podvedla a když potom za ním přišla, že je v jiném stavu, Jirka se strašně zašprajcoval a řekl ne,“ zavzpomínala Švorcová na tajné nahrávce, kterou má k dispozici magazín Sedmička.

Jirásková pak šla podle ní na potrat, a protože to byl už o druhý případ, nikdy se jí nepodařila znovu otěhotnět.



V prvním případě šlo dokonce také o partnera její kamarádky. „Aniž to ta kamarádka tušila, zajišťovala jí potrat u svého tatínka, který byl v Plzni doktorem,“ odhalila Švorcová další tajemství ze života Jiráskové, která v mládí doplatila na svou přelétavost.

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
defakto
19. 1. 2013 • 20:20

když se tahala s muži svých kamarádek ! Ta byla opravdu všehoschopná mrcha!

alixie
19. 1. 2013 • 18:06

Ale tu půlku domu mohla odkázat synu Podskalského, když ho tak milovala. Nikoho z rodiny bližšího nemá a navíc v poslední vůli si přála být uložena i se svojí maminkou v hrobě jeho rodiny, které se on nikdy nezřekl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.