10 "vážných" důvodů, proč KONEC SVĚTA nemůže nastat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

10 "vážných" důvodů, proč KONEC SVĚTA nemůže nastat!

Fotografie
Fotografie (internal)

Hysterie okolo konce světa s každou hodinou stoupá. Tisíce lidí po celém světě skupují potraviny, několik šílenců už se proměnilo v krtky a zabydlelo se v krytech pod zemí. Náhle za vším vidíme signál, že konec planety tu bude každou chvíli. Ahaonline.cz se na konec světa podívalo s trochou nadsázky a připravilo pro vás 10 "VÁŽNÝCH" důvodů, proč zkrátka nemůže nastat…

1. Karel Gott musí dostat zpátky Slavíka!

Bez toho se beztak žádný konec světa konat nemůže! Všichni, včetně "dočasného" Slavíka Tomáše Kluse přece vědí, že jediným oprávněným držitelem nejvyššího pěveckého ocenění je velmistr Karel Gott! A celý vesmír čeká, až se vše vrátí do zaběhnutých pořádků a božský Karel bude v ruce znovu triumfálně třímat slavnou sošku.

2. Ornella musí dokázat, kdo je otec jejího dítěte!

Pokud letos Zemi zasáhl nějaký meteorit, tak nejspíš nesl jméno Ornella Štiková. To, co způsobila ve stojatých vodách českého showbyznysu, se rovná bezmála apokalypse a nejspíš i Mayové by byli překvapeni, kdyby viděli, co dokáže rozpoutat jediná blondýnka, byť s ramenatou maminkou v zádech!

3. Je třeba zjistit, jestli Vladimír "Avatar" Franz ovládne Hrad

Co si budeme povídat: český hokej poslední dobou za moc nestojí, krása českých holek je ve světě už známá dost a české pivo v rukou zahraničních majitelů už není tím, čím bývalo. A tak se o Česku mluví stále méně... Pokud by se ale naším prezidentem stal Vladimír Franz s vizáží šamana v transu, věděl by o nás okamžitě celý svět. A některé kmeny z Amazonie by nám možná v posvátné úctě (případně v posvátném strachu) nabídly i nějaký ten prales grátis…

4. Jaký bude další překvapivý tah Ivety Bartošové?

Každý rok se pokouší o velkolepý návrat a pokaždé to padne stejně. Velké ambice rychle vystřídá krutý pád. A národ už si na tuhle tragikomedii zvykl stejně jako na střídání ročních období. Po jaru prostě přijde léto, po ohlášeném návratu Ivety Bartošové přijde pád. Bude to někdy jinak? Žádný televizní seriál nemá tak dramatickou zápletku, jako život Ivety Bartošové. Vás nezajímá, jestli to bude mít konečně šťastný konec?

5. Ať Dalibor Janda dokáže, že je opravdu "nadsamec" českého showbyznysu!

Léta se o tom mluví, dokonce o tom bylo i opravdu hodně napsáno. Dalibor Janda je prý nadprůměrně vybavený! On sám to nepopírá a některé fotografie dokazují, že nejde o mýtus, ale pravdu. Jenže… Není to všechno jen obrovská bublina, na které se Janda vznáší s potutelným výrazem ve tváři? Nebaví se zkrátka majitel chraplavého hlasu tím, jak všechny napálil?

6. Naučí se spící kníže Schwanzerberg někdy česky?

Motýlek, zavřené oči a nesrozumitelného chrčení místo mluvení. Kdo to je? Ano, uhodli jste, je to Karel Schwarzenberg. Vynikající politik teď prý pracuje na tom, aby mu národ rozuměl. Jeho proslovy, byť jsou v češtině, totiž zcela ztrácí smysl, když jim není rozumět. Slova, která čeština vůbec nezná, se mísí se zvuky, jaké vydává mixér v posledním tažení. Když svět neskončí, možná jednou Karlu Schwarzenbergovi porozumíme…

7. Kdo bude nová holka Jardy Jágra?

No řekněte, může svět skončit ve chvíli, kdy je Jaromír Jágr sám jako kůl v plotě? Nemůže! Hokejový bůh by nic podobného nedovolil! Jeden z nejznámějších Čechů na světě nám zkrátka co nejdřív bude muset představit svůj nový objev. Vždyť na ztrápeného hokejistu není hezký pohled.

8. Tvůrci musí prozradit, jak skonči nekonečné seriály!

Jak dopadnou televizní seriály? Zápletky mají zpravidla tak složité, že ani do 21. 12. 2013 (!) by je stejně nikdo nerozmotal! Cesty domů, Ulice, Ordinace… Miliony fanoušků přece nemohou odejít ze světa, aniž by se dozvěděli, kdo se s kým ještě rozvede, kdo koho podvede a za jakých okolností budou jednotliví představitelé před kamerou umírat. Ne, to přece nejde…

1459572:gallery:true:true

9. Vdá se Lucie Bílá, nebo ne?

Tak jak to s Lucií bude? Nejdřív mluví o svatbě, pak uskuteční svatbu nanečisto, aby nakonec prohlásila, že vdávání má tak akorát dost a před oltář ji znovu nikdo nedostane… Že by to takhle skončilo? Nezdá se to pravděpodobné! Že by zrovna Lucie Bílá, která dá na city opravdu hodně, dobrovolně přišla o extra romantický okamžik stvrzující lásku?

10. Dara Rolins –vinna, nebo nevinna?

Zpěvačka Dara Rolins zabila svým vozem při autonehodě motocyklistu, ale dodnes vlastně není jasný konečný verdikt. Dara trvá na tom, že za nic nemůže a rodina mrtvého si stojí za tím, že zpěvačka by měla být potrestána. Jak tohle dopadne? Už to skoro vypadá, že soud snad potrestá mrtvého motocyklistu pěkně tučnou pokutou za to, že si dovolil zemřít a Rolins dostane odškodné ve výši pěti měsíčních platů svého zazobaného partnera Rytmuse! Uvidíme, svět přece neskončí bez rozuzlení tohoto případu!

Autor:  ph

Přečtěte si
amadina
21. 12. 2012 • 21:39

jsem klikla na jinej článek. Sorry

amadina
21. 12. 2012 • 21:38

Jágr určitě není ztrápenej kvůlivá ukrajinské bejvalce, ale kvůli kulhajícímu Kladnu na stadionu.

sugar2
20. 12. 2012 • 16:23

zda nebudu mít zítra zácpu anebo spíše průjem.....Kdoví. Ale často odcházíme náhle, překapivě a bez rozloučení. I Země takto jednoho dne zanikne.

repro
20. 12. 2012 • 11:51

Vyřízeno k dennímu pořádku :o)

iiii
20. 12. 2012 • 09:37

Je těsně před Vánoci a pořád budou novináři otravovat vzduch s koncem světa.Už dost!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.