Iveta Bartošová slibovala obrovský návrat. A tvrdě na tom dřela. Její spolupracovníci posílali fotky jak Iveta běhá, jak se láduje krabičkovou dietou a jak pilně nacvičuje nové písně. A náhle přišel konec. Zpěvačka se rozhádala s televizí a u plánovaného koncertu v Lucerně se dnes objevil dodatek ZRUŠENO. Prakticky okamžitě se na internetu objevila řada hodně ostrých vtipů…Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
On by se národ škodolibě nabavil, kdyby nám to BLBEJ bulvár necpal horem dolem denně. Takže vina není na škodolibém národu, ale na vás, milí zlatí, na bulváru!!!!!!
tady je vidět,jak hluboko klesla morální a kultura lidí v ČR,na pouhé urážky,nadávky,posměšky,aniž by znali skutečnou pravdu no a tahle mizerná kultura lidí se pak projevuje i v politice
Paní Iveta se za svoje problémy jen schovává a nic nedělá pro to aby se na ni její okolí mohlo spolehnout a věřit jí.Když se podívá kolem sebe kolik rodin prožilo v poslední době nějakou hroznou tragedii-třeba rodiče,kteří přišli při automobilovém závodě o krásné zdravé dcery,dalším umřel blízký člověk po těžké nemoci-a nikdo z nich neřeší tuto hrůzu na dně lahve.Schválně jsem se jednou dívala na Pětku na pořad s paní Ivetou-hrůza,jen tam blábolila.Vydržela jsem to asi 5 minut,víc to nešlo.Měla by vyhledat odbornou pomoc a léčit se.Má krásného
syna-to ji nevadí že se za ni třeba stydí?!
pokud mě paměť neklame, tak Iveta vlezla do postele Rychářovi, když jí poskytli jako rodina azyl. Tak asi věděla, s kým má tu čest.A ona je osoba, která pořád potřebuje někoho za zadkem,aby jí dělal slundu.A že ji dal párkrát do kokosu,/pardon spadla na lampičku /,tak to ji zřejmě nevadilo.
To je Tvoje diagnoza,že? Svi/ně je Rychtář a jemu podobní,co nedokáží říct Bartošové pravdu do očí.Iveta musela vědět,že na zpěv nemá,na mluvené slovo už vůbec ne a když je opilá,což předvedla v TV ,tak jen blábolí nesmysly.Ta si dreamss nadávej někomu jinému,možná sobě,že nemáš čím myslet.
Mezi námi děvčaty, ty zastánče ,,pěnice " vzal bys ty si tuto osobu, která je naprosto nespolehlivá,a rozmazlená na opatrování?? Myslím, že by tě hodně rychle přešel humor...