Josef Rychtář (54) vždy vystupoval jako ochránce Ivety Bartošové (46) a vše nasvědčovalo tomu, že se jí s jeho pomocí podařilo odrazit ode dna. Po fiasku s vánočním koncertem v Lucerně se ale zdá, že je Iveta jeho obětí…Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
včera viděli v televizi, tak se žádné násilí na Ivetě nekoná. Ale žvanila pořád stejně pitomě jako v TV5.Je to bohužel osoba,která je ráda, že se o ni ten její,,ohránce ".stará.A navíc působí,že je imrvére natroubená...
tak samozřejmě dělá chybu aprodlužu své trápení. Pokud se Rychtář chofá agresivně , měla by to s ním skončit. On se rozvést nechtěl, zřejmě přišel o nějaký majetek, a nyní by se chtěl zahojit. Pakliže se Iveta chová jako malá, měla by se snažit zamyslet. Tento svět není příliš dobrotivý k slabým a tak by se měla sbalit a někam odjet. nyní je to přeci aspoň v tomto trošinklu lepší, protože dříve bylo domácí násilí dost tabu a ženy to měly mnohem těžší. I když je Iveta známá osoba, i jiným známým se toto stalo/ Evina schránka/ a mlčet je to nejhorší řešení.
Fetkadolámaná asi není, ale určitě zase jede ve svém... zase blekotala na kamery zřízená.
http://www.super.cz/celebrity/iveta-bartosova/18416-bartosova-poprela-spekulace-o-zlomenine-a-tyrani-rychtarem-macuro-jdi-se-lecit.html
Já tohle říkám už dlouho akorát mám pocit že mě nikdo neslyší! To se to musí napsat v Aha! aby se s tím možná začalo něco dít? Jenže Iveta nechce nebo spíš nemůže, takže je to stejně ve finále jedno