Šok u soudu s Rolins: Provinil se prý i mrtvý Rotrekl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Šok u soudu s Rolins: Provinil se prý i mrtvý Rotrekl!

Dara při výpovědi řekla, že se necítí být vinná.
Dara při výpovědi řekla, že se necítí být vinná. (Paparazzi)

Ačkoliv si přála zproštění viny, odešla včera Dara Rolins (40) od odvolacího soudu »jen« s nižším trestem. Mohla být ale ještě ráda, že soudce nevyhověl odvolání státního zástupce, který požadoval delší zákaz řízení. Za usmrcení motocyklisty Jindřicha Rotrekla (†63) z nedbalosti si tak Dara odnáší podmínečný trest v délce trvání 18 měsíců s odkladem na 2,5 roku (Původně 26 měsíců s odkladem na 3 roky - pozn.redakce). Odškodné ve výši 1 000 000 Kč bylo navýšeno o 7% úrok z prodlení. A zpěvačka nesmí i nadále tři roky řídit.

Nebylo řečeno nic nového, nevypovídali noví svědci ani nebyly předloženy nové důkazy. Přesto vzešel nový rozsudek. Dara totiž vyrukovala s novým právním zastoupením - Roberta Vladyku nahradila dvojicí Josef Lžičař a Iveta Végsöová. Tato obhájkyně Daru zastupovala již ve sporu o opatrovnictví dcery Laury (4), jež má s Matějem Homolou.

„Celá ta nešťastná věc mě hrozně mrzí, ale trvám na tom, že jsem nevinná,“ stála si za svým Dara po vyřčení rozsudku, proti němuž se již nemůže odvolat. Má ale možnost dovolání se k Nejvyššímu soudu do dvou měsíců od jeho doručení. Spokojena ale není ani protistrana. Především s rozhodnutím soudu, že je Jindřich Rotrekl spoluviník.

„Nesouhlasím se spoluvinou pana Rotrekla. Jel v levé polovině vozovky proto, že jistě musel. Soud neprokázal, že tak neučinil proto, že se vyhýbal výmolu či holubovi,“ kroutil hlavou zmocněnec rodiny Rotreklových Karel Friml, který k soudu dorazil nejen s vdovou Olgou ale i oběma dcerami. Ty spolu se svou matkou v průběhu líčení střídavě tiše plakaly. Otce jim totiž žádný soud nevrátí...

Matěj Homola: Rytmus mě se**!

Zpěvačka Dara Rolins (40) nemá klid ani na poli vztahů. Její bývalý partner Matěj Homola (39) totiž stále vede válku s tím jejím současným – raperem Rytmusem (35). Ten se totiž vmísil do jejich sporu o dceru Lauru (4). „Nastoupil do toho stylem, kdy mě už pak začal trošku sr**. Rytmus řekl,
že jsem feťák. Přiznám se, že si občas rád dám jointa, ale jako feťák se necítím a nikdy jsem se necítil,“ rozčiloval se Homola, že se jeho čtyři roky stará aférka se zatčením na Ukrajině kvůli držení lehkých drog provalila právě před soudem o opatrovnictví. „Jim se to hodilo, tak to práskli,“ nebral si Homola servítky v rozhovoru v pořadu Limuzína Míry Hejdy.

Facebook



Přečtěte si
suomi
17. 12. 2012 • 09:49

Za co, za to, že vjela do protisměru? Soudce jasně řekl, že se snižuje trest o 8 měsíců z důvodu, že motocyklista nejel při pravé straně, ALE JEL V LEVÉ ČÁSTI SVÉHO PRUHU. Pro ty,kteří to neuměli pochopit, tak byl pořád na své straně!!!! Kdyby vjel do protisměru, jak se snaží psát tisk, tak by hvězda vyšla bez trestu. Jeho prohřešek byl jen v tom, že nejel úplně u kraje!! Nikoho neohrozil jízdou, do nikoho nenarazil.

hillaarkaa
13. 12. 2012 • 09:00

Proč tak složitě???

illis
12. 12. 2012 • 19:17

seuntjie, připadá mi, že sesmolená na objednávku jsi byla ty . Jdi už do háje s obhajobou Dariny, fakta jsou jasná, otáčela se dozadu na dceru a logicky nemohla vidět,co se děje vpředu na silnici ve směru jízdy . Zajímalo by mne, zda by jsi ji také obhajovala tak vehementně, kdyby pod koly jejího silného vozu zůstal tvůj blízký člověk .

illis
12. 12. 2012 • 19:13

ty jsi blbej dědek a ne pan Rotrekl a doufám, že ty Boží mlýny dostihnou hlavně tebe ty magore . Až ti někdo srazí silným vozem blízkého člověka, tak si vzpomeň na to, jak jsi se vyjadřoval o člověku, který v důsledku nehody přišel o život a rodina o milovaného člověka. Je vidět, že jsi ze všech pitomců ten největší . A dobře ti tak .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.