»Čtyřicítka« Dary Rolins: Soukromým letadlem do Vídně! Rytmus zůstal doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

»Čtyřicítka« Dary Rolins: Soukromým letadlem do Vídně! Rytmus zůstal doma!

Dara měla důvod k úsměvu. Čekal ji výlet letadlem, a ještě do ciziny.
Dara měla důvod k úsměvu. Čekal ji výlet letadlem, a ještě do ciziny. (Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček / Paparazzi)

Když žena oslaví 40. narozeniny, je to pro ni kvůli stárnutí většinou mírně traumatizující. Ne tak ale pro Daru Rolins (39), která sice čtyři křížky slaví až v pátek, ale už včera odletěla na operu do Vídně a pěkně soukromým letadlem! Tento úžasný narozeninový dar se postaral o to, aby rozhodně nesmutněla. Nedostala ho však od svého partnera Rytmuse. Na romantický výlet se vydala s jiným a její miláček zůstal doma!

„Jak to víte, když jsem to nevěděla ani já? Vím jen, že jsem ve Vídni a nevím, co mě čeká,“ divila se včera odpoledne Dara, kterou takové překvapení doslova šokovalo. Nezapomenutelným dárkem zpěvačku potěšil její dlouholetý přítel, majitel pražského Café Café Richard Hrádek, který Daře jen řekl, ať si vezme společenské šaty a udělá si čas.


A nepodcenil ani cestu na letiště. Překvapenou Daru Hrádek vyzvedl včera v deset hodin dopoledne stylově v obří luxusní limuzíně značky Rolls-Royce za 8 milionů korun! Ta je odvezla na letiště Aero Vodochody. A až tam se Dara dozvěděla, že odtamtud v jedenáct hodin letí do secesní Vídně, kde je večer čeká celosvětově proslulá opera. Dařin přítel Rytmus tak bude mít co dělat, aby v pátek Hrádkův dar překonal!

Facebook:gallery:false:false:false




Přečtěte si
illis
6. 12. 2012 • 19:30

illis
6. 12. 2012 • 19:29

illis
6. 12. 2012 • 19:29

seuntjie, chápu, pokud jsi kamarádka Dariny, že se jí zastáváš a straníš jí, ale ty tvé komentáře jsou stále dokola, jak je neviná, jak jí tam pan Rotrekl vjel sám a jak byl posudek objednaný. Sama Darina přiznala hned na začátku, že se otáčela při jízdě dozadu na dceru, které dávala pít. Jednoznačně se nevěnovala řízení tak, jak měla a nemohla mít pod kontrolou vozovku před sebou. Ještě pořád chceš tvrdit, že pan Rotrekl se jen tak rozhodl vjet pod její auto dobrovolně. Vzpamatuj se .

paralenka
6. 12. 2012 • 11:09

aspon nikoho po ceste z prahy do viedne nezrazi

seuntjie
6. 12. 2012 • 10:18

Jak potrestána? Měla by viset na prvním kandelábru? Dara byla účastnicí dopravní nehody, kterou nezavinila a které nemohla nijak zabránit! Pán na mopedu se chtěl vyhnout výmolu na silnici, prudce vjel do protisměru a narazil do Dařina auta. To přece jednoznačně dokázaly dva posudky, vypracované nezávislými odbornými institucemi! Darča byla potrestána na základě posudku nového, který si nechala za 30 tisíc vypracovat na zakázku jedna ze stran sporu. Jen a pouze na základě tohoto "odborného" posudku...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.