Dara Rolins a Rytmus: Komplikace s bydlením! Proč zastavili stavbu domu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dara Rolins a Rytmus: Komplikace s bydlením! Proč zastavili stavbu domu?

Kdy bude dvojice nakonec bydlet v novém domě?
Kdy bude dvojice nakonec bydlet v novém domě? (Martin Hykl / Aha)

Partneři Dara Rolins (39) a Rytmus (35), kteří si prý za společnou účast na akcích neváhají říct o čtvrt milionu korun, mají smělé plány. Údajně intenzivně pracují na společném potomkovi. Při budování jejich nového hnízdečka u Prahy ale jejich intenzivní práce dost pokulhává! A dělníci, kteří by měli se stavbou pohnout, nabírají skluz.

Každým dnem se blíží Vánoce. Pro dvojici zpěváků ale zřejmě tak klidné nebudou. Hvězdný pár měl nepochybně představu, že Štědrý večer už stráví v novém domě. Jenže za dva měsíce se na hrubé stavbě vůbec nic »nepohnulo«. „Patrik nechal zařizování našeho domu čistě na mně, a tak se začínám realizovat,“ nechala se slyšet Rolins v září. Veškeré zpěvaččino zařizování je ale asi jen v podobě plánů. Kdo ví, kdy přijde skutečná realizace...

Vypadá to, jako by měli ukrajinští dělníci v České republice spíše »havaj«. „Jen málokdy se v rozestavěném baráku objeví pracanti, kteří by se stavbou trošku hnuli,“ řekl deníku Aha! jeden ze čtenářů, který bydlí nedaleko odsud.
Čas pro dokončení stavby se tak dále krátí. Nadcházející krutá zima může práce na domě zkomplikovat do té míry, že první noc v nové klícce stráví Dara s Rytmusem až na jaře nebo možná příští Vánoce.

Proč stavba stojí?

Možnost č. 1: Došly snad hvězdnému páru peníze? Vzhledem k tomu, že si dopřávají dovolenou v USA, to není pravděpodobné.
Možnost č. 2: Nechávají hrubou stavbu přes zimu vymrznout, což se doporučuje.
Možnost č. 3: Příchod mrazů zaskočil dělníky, kteří práce pozastavili.

Autor:  nik,jh

Přečtěte si
zadnice
12. 11. 2012 • 15:19

Jen si čobolové vemte na práci ukrajince!!!

seuntjie
11. 11. 2012 • 10:47

Odborné posudky dvou nezávislých institucí jednoznačně a bez jakýchkoli pochybností potvrdily, že Dara se stala účastnicí dopravní nehody, neboť řidič mopedu vjel náhle do protisměru a nehodě nebylo možno zabránit. Opak tvrdil až posudek třetí, vypracovaný na zakázku za 30 tisíc. Kým byl objednaný, to patrně nemusím psát...

hillaarkaa
11. 11. 2012 • 09:38

Trtkaná od útlého mládí,že by jí už nemazala???

hillaarkaa
11. 11. 2012 • 09:37

Dejte svátek,mazalové Ale je docela možné,že za tento čin dostane od Kikiny ještě metál

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.