Pohlreich s Ano, šéfe! na Polívkově farmě: "Umím jen pí*u s máslem," řekla mu kuchařka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 14. dubna 2024

Svátek slaví Vincenc, zítra Anastázie

Pohlreich s Ano, šéfe! na Polívkově farmě: "Umím jen pí*u s máslem," řekla mu kuchařka

Pohlreich při poradě s Bolkem a jeho milovanou Marcelou.
Pohlreich při poradě s Bolkem a jeho milovanou Marcelou. (TV Prima)

Nejen obyčejní smrtelníci, ale i králové žádají o pomoc gastronomického mistra Zdeňka Pohlreicha (55). Kupříkladu Valašský král Bolek Polívka (63) potřeboval pozvednout úroveň své skomírající »knajpy«, v níž hostům přestalo chutnat, na jídlo jich chodilo čím dál tím míň a komik rázem musel sahat pro výplaty zaměstnanců do svého měšce! Co na Polívkově farmě v Olšanech u Brna našel, z toho šly na Pohlreicha mdloby!

Kupříkladu svérázná kuchařka Monika nejenže je nemožná u plotny, ještě je sprostější než šéfkuchař sám! „Umím jen pí*u s máslem,“ prohlásila rádoby vtipná kuchařka hned, jak Pohlreicha potkala. Přitom mu dávala jasně najevo, že jím opovrhuje! „Zdeněk pro mě není dobrý kuchař, protože vaří furt jedno a to samé...,“ odfrkla si prostořeká Simona a jen výjimečně chybělo některé z jejích nejužívanějších slov »ku*va« anebo »pí*a«.


I přesto se ale Polívka stavem hospody a výkony svých poddaných nestresoval. „Jsi poslední žijící herec a restauratér v jedné osobě, všichni ostatní už zkrachovali,“ smál se mu Pohlreich. Polívka se tvářil nad věcí siláckými řečmi typu: „Nepořídil jsem si farmu, abych vydělal spoustu peněz, ale abych se jich zbavil. A to se mi podařilo. Nádherně jsem se zadlužil!“ Přesto volal Pohlreicha na pomoc a ten mu skutečně jeho milovanou hospodu zachránil! Jak? To uvidíte už v pondělí na Primě. „Jmenuju tě proto gastronomickým věrozvěstem,“ děkoval mu Bolek, když se loučili.

1459572:gallery:true:true




Přečtěte si
alialenka
27. 11. 2012 • 19:02

delal ze sebe machra.Olizoval se porad se s tou stejne odpornou kucharkou..ja nevim co lidi na nem muzou mit....A jak to ze dostall tolik penez od Evropske Unie? Obycejnej lowlife!

spajka
27. 11. 2012 • 10:51

V tom s Vámi souhlasím.Každý se má držet toho,čemu rozumí a co umí.Kdekdo si dnes otevírá restauraci-a o gastronomii neví vůbec nic.V 90% jsou takové podniky poznat hned při vstupu.Za hodně peněz málo muziky.Na Stodolní v Ostravě,když si objednáte sekt,přinese Vám jej ušmudlaná servírka v riflích a plácne před Vás na stůl.Za 400-dobrý.

karamela1
16. 11. 2012 • 12:02

Kdo taky může na Bolkově farmě vařit, jedině tak jenom pí*a - která umí jenom tu pí*u, jiná by to tam s tím ožralou ( Bolkem) a jeho Marcelkou nevydržela

petr11
16. 11. 2012 • 09:31

...jsou to jen hovádka boží!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.