Co týden dal: Vážně nemocný Gondík i svatba-nesvatba Lucky Bílé | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Co týden dal: Vážně nemocný Gondík i svatba-nesvatba Lucky Bílé

Gondík zřejmě trpí vážnou nemocí a hubne. Lucka si zase zkusila svatbu nanečisto.
Gondík zřejmě trpí vážnou nemocí a hubne. Lucka si zase zkusila svatbu nanečisto. (Koláž Ahaonline.cz)

Jako vždy byl i tento týden na zprávy ze showbyznysu docela výživný. Pozor, Lucie Bílá se vdala! Jenže nás tak nějak vypekla… Agáta si vyšla k holiči, přivedla tam synka Kryšpína, který se stříhal vůbec poprvé…

Lucie Bílá se potřetí vdala! Ale jen jako…

Zpěvačka Lucie Bílá (46) se tajně provdala za svého partnera Petra Makovičku (35) s nímž žije už dva a půl roku. Lucka po obřadu všem hrdě ukázala prstýnek a rozdávala úsměvy na všechny strany. Jenže to byla jen švanda. Makovička jí tak chtěl dát najevo, že by si ji rád vzal. Na to ale Bílá nemá odvahu! Ale on se tak snaží...



Polonahá Agáta byla stříhat Kryšpína!

Roční Kryšpín, syn modelky Agáty Hanychové (27), měl velký den! Maminka ho poprvé vzala ke kadeřníkovi, aby mu ostříhal vlásky, které mu už lezly do očí. Kryšpína to očividně velmi bavilo! Mamka ho natáčela. A všem se líbil i její sexy obleček.



Dalibor Gondík vychrtlý na kost!

Populární moderátor a herec Dalibor Gondík (42) trpí již několik let zrádnou epilepsií, která mu způsobuje časté záchvaty. Dalibor se jí ale rozhodl čelit. Cvičí jógu, hubne a nastavil si úplně jiný životní rytmus.



Tchán Lucie Vondráčkové má zdravotní problémy

Manžel Lucie Vondráčkové (32) Tomáš Plekanec (30) odehraje jen jeden zápas nároďáku, kvůli vážné nemoci svého tatínka nechce nikam cestovat.

BAROMETR

David s Horáčkem měli strach o dcery

Během řádění uragánu Sandy v New Yorku měli hitmaker Michal David (52) a miliardář Michal Horáček (60) pořádný strach. Oba tam totiž mají dcery na studiích. Holky ale nakonec volaly, že jsou v pořádku…



Skončí Rychlý v Ordinaci?

Herec Petr Rychlý (47) se už několikátý den zotavuje po lehkém infarktu a následné operaci srdce. Ze zdravotních důvodů ruší nasmlouvané kšefty, fit má být ale na konci listopadu.



Zruší Babicovy dobroty?

Jedněmi zbožňovaný kuchař a druhými vysmívaný kulinářský nedouk Jiří Babica (51) má opět strach o svou budoucnost! Jeho pořad Babicovy dobroty bude možná zrušen.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.