Kamila Nývltová: Při nakupování jsem na zabití! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kamila Nývltová: Při nakupování jsem na zabití!

Kamila je mezi botičkama a kabelkama jako v ráji.
Kamila je mezi botičkama a kabelkama jako v ráji. (Kloboukfilm)

Zdá se, že se mladá zpěvačka Kamila Nývltová (23) po úspěšné premiéře Aidy, kde hraje hlavní roli, chtěla odměnit za tvrdou práci. A jak to krásná muzikálová herečka oslavila? No přeci jako každá žena – nakupováním. A tím leze na nervy i svému přítelovi tanečníkovi Tomášovi Smyčkovi!

„Ve vztahu jsem na zabití. Jsem totiž hrozně umíněná, dost často prosazuji vlastní názor a rozčílí mě, když nejsou věci po mém,“ svěřila se zpěvačka a přiznala, že její láska odmítla jet koupit boty až na Moravu! „Nedávno jsem objevila v nákupním centru v Olomouci INN, kde mají úplně jiné boty než jinde. Že se Tomášovi do Olomouce kvůli botám nechce, jsem chápala, ale když jsem zjistila, že mají pobočku ve Zlíně, což už tak daleko není, taky to nechápal a odmítl se mnou tam jet,“ řekla smířlivě.

Teď už ale pár kvůli botičkám neshody nemá, protože oblíbený obchod s botami má konečně pobočku i v Praze, takže nakupovací maniačka Nývltová má vše při ruce.


 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.