Dračice Zeťová: Sex s hokejovým milionářem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dračice Zeťová: Sex s hokejovým milionářem!

Helena Zeťová se na sobotním Slavíku dlouho nezdržela...
Helena Zeťová se na sobotním Slavíku dlouho nezdržela... (Aha! – Marek Pátek, Denisa Hamerníková)

PRAHA – Nový páreček k pohledání! Do náruče si totiž podle všeho padli Helena Zeťová (26), zlobivá holka české pop music, a hokejový milionář Jaroslav Bednář (28), bývalý přítel zpěvačky Dary Rolins (34)… V sobotu večer zpívala Helena Zeťová na vyhlašování Českého slavíka.

Kam tak spěchala z Českého slavíka?

Pozvání na následný raut ale odmítla, čímž připravila mnohým doslova šok. Tahle zpívající dračice totiž jinak večírky a pijatyky doslova miluje! Tentokrát ale ihned po skončení slavnostního předávání cen z budovy Státní opery Praha prchla do noci. Kam asi…

Nedávný rozchod s Darou Rolins vysvětloval hokejový reprezentant Jaroslav Bednář útěkem k rodinným hodnotám a touze po ženě, která mu vypere, uvaří a bude na něj doma čekat. Na tohle vše ale teď hodně rychle zase zapomněl. Právě Zeťová, která v sobotu zazpívala na Českém slavíkovi, totiž stejně jako Dara ztělesněním poslušné ženušky rozhodně není!

„Mě ten jeho výběr nepřekvapil. To, že má Jára dobrý vkus, vím. A to, že loví ve stejných vodách? No, já jim tu lásku upřímně přeji,“ směje se Bednářova bývalá přítelkyně Dara Rolins. Ta se s Bednářem rozešla po dvou letech v polovině letošního roku, a dodnes je jejich vztah bouřlivý. Bednář má Daře vyčítat peníze, které jí poskytl na charitu, a rozchod s ní ještě před časem vysvětloval tím, že slovenská zpěvačka mu svým aktivním životem nedokázala vytvořit pevné zázemí u domácího krbu. Výběr nové přítelkyně v podobě dračice Zeťové je tedy dost překvapující. A fakt, že spolu ti dva už pár týdnů chodí, potvrzuje hned několik jejich známých. „Je to velká láska, hrozně to ale tají,“ shodují se. To, že Zeťová i Bednář svůj čerstvý vztah tutlají, je rozhodně pravda. Zeťová nejprve naše informace popřela úplně, když jsme ji ale konfrontovali s tvrzením konkrétního svědka, přiznala, že si s Bednářem sem tam vyrazí. „Jsme ale jen kamarádi, občas spolu zajdeme na pivo,“ mlžila zpěvačka a označila zprávy o svém novém románku za spekulace. Stejně rezolutný byl i Bednář. „To, že nás někdo někde viděl, nic neznamená. Je normální se na ulici pozdravit,“ snažil se odůvodnit možnost společného přistižení v situaci, která naznačuje, že ti dva jsou víc než jen kamarádi.

Stačí se ale podívat na Helenu Zeťovou, a hned je jasné, co Dara myslela těmi stejnými vodami. Nezkrotná povaha, jasně vymezený hudební styl, vnadné sexy křivky, vyzývavý pohled, který slibuje ďábelskou vášeň, a dlouhá kštice blond vlasů prostě hokejistu Bednáře přitahují skoro osudově.

11.12.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.