Tereza Pergnerová: Vrátila k muži, který ji stáhnul ke dnu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tereza Pergnerová: Vrátila k muži, který ji stáhnul ke dnu!

Tereza Pergnerová s Jiřím Chlebečkem.
Tereza Pergnerová s Jiřím Chlebečkem. (Aha! – David Kundrát)

Na jaře se hroutila, skoro si kvůli němu oči vyplakala, ale teď září znovu štěstím. Moderátorka Tereza Pergnerová (38) je znovu u svého partnera Jiřího Chlebečka (42). Muž, který ji opakovaně opouští ve chvílích, kdy se objeví problém, se do jejího života vrátil.

Vztah Terezy a Jiřího se rozhodně nedá považovat za harmonický. Už několikrát se totiž rozešli. Když to bylo naposledy, oznámil celou zprávu Chlebeček trochu cynicky. „Nechci to komentovat.  Ale do nového domu jsem se nepřestěhoval s Terezou a dětmi,“ řekl tehdy.

A Tereza, která tak přišla i o střechu nad hlavou, se uchýlila ke své mámě do Lužné u Rakovníka. Samozřejmě i s dětmi. „Jsem ráda, že už to mám celé za sebou, začínám nový život,“ řekli tehdy Aha! a snažila se o optimismus. Ve skutečnosti ale byla zdrcená. „Zklamala jsem se,“ přiznala nakonec.

Jenže bývalé moderátorka Tereza je buď nepoučitelná, nebo stále zamilovaná až po uši. Už několik týdnů po rozchodu totiž řekla, že by vlastně Jiřímu byla schopná odpustit. „Jsem monogamní typ, neměla jsem mnoho mužů. A nelze zahodit spoustu let života. Muži lžou, ale milujeme je,“ prozradila s nadějí v hlase. A přání se jí splnilo. „Vrátili jsme se k sobě,“ potvrdila Blesku Tereza. Na jak dlouho tentokrát?





Přečtěte si
hillaarkaa
10. 10. 2012 • 08:45

Může dělat kariéru Kdepak jí zas obsadí??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.