Zpěvačka Naďa Urbánková: Proč jí ani po třech letech nedorostly vlasy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zpěvačka Naďa Urbánková: Proč jí ani po třech letech nedorostly vlasy?

Zpěvačka paruky ráda střídá. Každá ale musí mít ofinu...
Zpěvačka paruky ráda střídá. Každá ale musí mít ofinu... (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát, Martin Pekárek, ara )

Zpěvačka Naďa Urbánková (73), která už před třemi lety porazila zákeřnou rakovinu prsu, stále odmítá sundat paruku. Jak je možné, že ani po tak dlouhé době nedorostly zpěvačce její krásné lokny? Tají snad něco zásadního a její uzdravení není definitivní, jak sama nepřímo přiznala?

„Rakovinu zcela nepřekonáte nikdy. Toho nejhoršího jsem se ale už zbavila a cítím se dobře,“ přiznala Urbánková redakci Aha!. Svou nemoc si ale nepřipouští a na svůj věk je nesmírně aktivní. Stále koncertuje, má vlastní pořad v rádiu, a dokonce i sportuje! Jen ty náhražky vlastních loken nemůže stále odložit!

„Vlasy už mi rostou. Dokud ale nebudou mít všechny stejnou délku, budu nosit paruku,“ svěřila se zpěvačka. „A víte, že ji možná budu nosit i pak? Je to totiž nesmírně praktické,“ libuje si Urbánková, jejíž image dosud stála na originálních brýlích.

Lékař: Může to trvat i roky...

To, že i po úspěšné léčbě rakoviny vlasy nedorostou okamžitě, potvrzuje i lékař, který se onkologickými pacienty zabývá. „Léčba rakoviny prsu může pokračovat i pět let po ukončení chemoterapie následující po úspěšné operaci,“ upozorňuje odborník. „Pacientky již nemusejí docházet na infuze, stačí užívání tablet. I ty však bohužel mívají někdy nežádoucí účinky. Jde např. o návaly, poruchy menstruace až po kožní vyrážky či právě vypadávání vlasů.“



Autor:  wer,pet

Přečtěte si
darana
25. 10. 2013 • 02:29

To je omyl, to malo byt k inemu clanku.

darana
25. 10. 2013 • 02:28

Ja uz nechcem vypadat skvele!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.