Gregorová na pohřbu manžela Brzobohatého: Pozdravila jeho milenky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gregorová na pohřbu manžela Brzobohatého: Pozdravila jeho milenky!

Hercova rodina se dívá na ukázky z jeho slavných filmů.
Hercova rodina se dívá na ukázky z jeho slavných filmů. (Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček, David Malík, Martin Hurda)

Pozůstalí pojali poslední rozloučení s Radoslavem Brzobohatým jako oslavu jeho pestrého života, který byl plný nezapomenutelných rolí, zábavy… i žen.

S napětím se očekávalo setkání Gregorové s bývalou partnerkou Brzobohatého Jiřinou Bohdalovou. Jeho osudové ženy se však stačily před pohřeb usmířit a společně probraly organizační záležitosti.

POSLECHNĚTE SI PROSLOV HANY GREGOROVÉ:

Video se připravuje ...


Rodina se nakonec rozhodla pro netradiční obřad formou filmové projekce, která Brzobohatého představila jako vynikajícího herce a člověka plného životního elánu. Jediný krátký projev měla v úvodu Gregorová, která tuto smutnou událost dokázala přijmout s nadhledem. Bohdalová byla podstatně rozrušenější a před obřadem si na uklidněnou dala cigaretu s Jiřím Bartoškou.



„Radek nenáviděl pohřby z hloubi své duše. Chtěl, aby se všichni usmívali a veselili. Byl to chlap, Valach srdcem i duší. Netruchlete, on by to takto nechtěl. Měl život rád a děkuji za 32 nádherných let vedle něho," zavzpomínala Gregorová a pozdravila všechny legální i nelegální ženy jeho života. Tím naznačila, že jejich soužití bylo plné tolerance.

GREGOROVÁ POSÍLÁ VZKAZ MILENKÁM:

Video se připravuje ...


Smuteční rozloučení s Radoslavem Brzobohatým navštívily desítky známých osobností a herec se tak dočkal skutečně velkolepé pocty. Poslední sbohem mu přišla říct Eva Pilarová, Marie Rottrová, Helena Vondráčková, Květa Fialová i Monika Absolonová. Všechny smuteční hosty najdete v galerii.

Více o pohřbu Radoslava Brzobohatého čtěte v sobotním vydání deníku Aha!





Přečtěte si
xcarodejka
23. 9. 2012 • 19:02

a to nevědí jen pošetilí,že ?

hillaarkaa
23. 9. 2012 • 08:21

defakto
22. 9. 2012 • 20:11

svojich posledních 10 min slávy , ted nastane tvrdá realita . Radek Brzobohatý byl jedinou hvězdou jejich divadla , takový Vágner , Cabadaj , nebo mladý Brzobohatý - ti to nevytrhnou , jsou to spíš amatéři !Ted už vím proč musel RB hrát až do roztrhání těla , jinak by pro nezájem diváků museli divadlo zavřít .

vilaamalka
22. 9. 2012 • 11:34

Asi to nebyla láska jako trám,když vdova promluví na pohřbu svého muže.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.