Nagy v Lucerně: Superkoncert? Superprůser! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nagy v Lucerně: Superkoncert? Superprůser!

„Že nepřišlo tolik lidí, mi nevadí, z koncertu jsem nadšený,“ přiznal deníku Aha! Peter Nagy.
„Že nepřišlo tolik lidí, mi nevadí, z koncertu jsem nadšený,“ přiznal deníku Aha! Peter Nagy.

PRAHA – Takový nezájem asi Peter Nagy (47) opravdu nečekal. Na jeho Superkoncert Duety přišlo do vyhlášené pražské Lucerny jen několik stovek diváků! Ze Superkoncertu se tak stal superprůser!


Kliknutím zvětšete Přitom ještě před dvěma lety zazpíval slovenský zpěvák pro téměř vyprodaný sál pražské Lucerny. Letos se ale na jeho mikulášském koncertu velký úspěch neopakoval. Kde se stala chyba? Kliknutím zvětšeteVždyť jako hosté vystoupili nejen naši Petrové Muk, Janda a Bende či Janek Lede- cký, ale i slovenské hvězdy Igor Timko z No Name, Vašo Patejdl, Pavol Hammel a dvojnásobná slovenská Zlatá slavice Zuzana Smatanová...

Někde se stala chyba! Kde? Možná špatnou prezentací Superkoncertu... Na tříhodinovém koncertu, který zahájila předkapela Erion, přitom Nagy nezpíval pouze duety se svými hosty, jak si mohli lidé mylně myslet z plakátů. Nagy na něm vypálil všechny své hity jako Kristýnka, Sme svoji, Chráň svoje bláznovstvá, Profesor Indigo... I když za doprovodu rockové kapely v poněkud rockovějším kabátě. Kliknutím zvětšeteA při těchto peckách návštěvníci Lucerny doslova šíleli. Stejně tak při vystoupení Jožo Ráže či Petra Muka.

Kliknutím zvětšete„Jsem moc rád tady s vámi. V psychiatrické léčebně jsme už od 17 hodin nemohli pít čaj ani kafe, abychom ve 22 hodin mohli usnout. Před chvíli jsem si dal kafe a vychutnám si tu dnes všechny písničky a spát půjdu určitě později,“ řekl na pódiu Muk, pro kterého bylo vystoupení Kliknutím zvětšetena Nagyho koncertu prvním po jeho posledním propuštění z léčebny. Zdravotní problémy měl během svých dvou písniček Jožo Ráž, kterému nebylo na první pohled zrovna nejlépe. Možná i proto jej velmi bedlivě sledovala manažerka, která k němu v zákulisí nechtěla nikoho pustit a nakonec mu svým agresivnějším chováním vystoupení znepříjemnila.

„Dnes je taková doba, mladí už na koncerty nechodí tak často jako dříve. Kliknutím zvětšeteAle mně to nevadí, já jsem z něj nadšený, byla to moje celoroční práce,“ svěřil se ke svému mikulášskému Superkoncertu Duety optimistický Peter Nagy. Superkoncert Duety navazoval na stejnojmenné album, které Nagymu vydalo naše vydavatelství Supraphon.


Autor: Soňa Stehlíková, Miroslav Graclík
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.