Česká Miss Universe Tereza Chlebovská: S tátou na fotbale! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Česká Miss Universe Tereza Chlebovská: S tátou na fotbale!

Tereza Chlebovská s tátou na fotbale.
Tereza Chlebovská s tátou na fotbale. (Aha! – Dan Černovský)

Nemyslete, úřadující Česká Miss Universe Tereza Chlebovská (21) nepožívá jen výhod oficiální krásky, nechodí z večírku na večírek, nevybírá si nejlepší módní přehlídky. Rodačka z Krnova se pečlivě připravuje na soutěž Miss Universe.

Chodí do posilovny, pracuje na sobě a na přehlídky i focení musí dělat konkursy jako ostatní modelky. My jsme měli to štěstí, že jsme ji zastihli a mohli strávit den s nejhezčí ženou Česka! Co dělá kráska celý den? Nebudete věřit, ale mimo jiné chodí s taťkou na fotbal!

Pyšný otec Bohumír o Tereze...

Bohumír Chlebovský (47) dělal v mládí atletiku, teď kromě zámečnické profese píská fotbalové zápasy v nižších soutěžích. Na vítězství dcery v Miss si vsadil tři stovky. Manželka i tchyně jsou učitelky a dcera Tereza studuje také pedagogickou fakultu.

„Jako holka Tereza pořád zpívala, předváděla se, strojila a tancovala. Strašně si přála, abychom jí koupili diktafon.“ Však také Terezu ještě neopustila touha být zpěvačkou. O rok a půl starší sestra Johana studuje veterinu.



Přečtěte si
nyxx
9. 9. 2012 • 13:22

Jo,kecají a navíc titulek-Česká Miss Universe,co je to za blábol? Redaktoři z Aha neumí ani formulovat smysluplnou větu. Ona nikdy Miss Universe nebyla,pouze se té soutěže zúčastnila.

brekekesalami
9. 9. 2012 • 13:01

V 13:30 má Tereza vlnité vlasy od kadeřnice, v 160 má vlasy rovné. Buď jí nedrží vlasy a nebo tak trochu kecáte, že?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.