Těhotná milenka Kokty: Dítě budu vychovávat já! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Těhotná milenka Kokty: Dítě budu vychovávat já!

Ornella tvrdí, že pokud s Pepou spolu nebudou, o výchově bude rozhodovat hlavně ona.
Ornella tvrdí, že pokud s Pepou spolu nebudou, o výchově bude rozhodovat hlavně ona. (Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Jan Tůma, ara)

Těhotná milenka manžela Gábiny Partyšové Josefa Kokty (55), devatenáctiletá Ornella Štiková, je sice teprve ve druhém měsíci, už teď ale má tajný plán, jak to bude s péčí o děťátko, které nosí pod srdcem. Bude na výchovu úplně sama, nebo dovolí Koktovi, aby do péče o ještě nenarozeného »prcka« zasahoval? A bude vůbec zvládat miminko a plánované studium na vysoké škole?

„Momentálně to vypadá, že to dítě budu vychovávat já, za pomoci mé rodiny. A že budu žít v našem rodinném domě. Máma se sama nabídla, nenechá mě v tom samotnou. Ale taky to může dopadnout úplně jinak,“ svěřuje se Ornella.

I přes všechny těžkosti a humbuk, který její požehnaný stav s ženatým Koktou vyvolal, nepřestává doufat, že s ním bude tvořit kompletní rodinu! Ornella má sice zázemí, sama si ale dobře uvědomuje, že dítě potřebuje otce. Dovolí tedy Koktovi, aby do výchovy děťátka zasahoval?

„Záleží, jak se situace vyvrbí. Teď jsem na něj naštvaná a v podstatě s ním nechci ani hovořit, když volá. Ale vzhledem k tomu, že Pepa je otcem, tak určitě má do toho co mluvit. Ale když nebudeme spolu, tak rozhodně nebude mít to hlavní slovo,“ má Ornella jasno.

Kvůli miminku dokonce o rok odložila nástup na vysokou školu. „Původně jsem chtěla jít na DAMU letos, ale teď jsem to změnila až na příští rok,“ přiznává Ornella s tím, že ani dítě ji neodradí od jejího snu stát se herečkou.

Roste snad Koktově podvedené manželce Gábině Partyšové (34) v showbyznysu konkurence.

Partyšová: Přeju si,ať to ustojíme...

Manželka nevěrníka Kokty Gábina Partyšová (34) je celou situací kolem nemanželského dítěte Josefa Kokty jednoznačně zlomená, nicméně se oficiálně k okolnostem vyjádřila. „Jestli to ustojíme, tak si myslím, že už nás nikdy nic nerozdělí. A já bych si to přála,“ dala ve VIP zprávách Koktovi naději.

Vsaďte si na jejich rozvod

Manželského trojúhelníku Partyšová – Kokta – Štiková si už všimli i bookmakeři z Fortuny. A vypsali kurzy na to, co by se mohlo stát. Pokud si vsadíte 100 korun na to, že se Gabriela Partyšová do konce roku rozvede, budete brát hned šestinásobek...



Přečtěte si
hillaarkaa
20. 8. 2012 • 15:48

Rejpalovi zmatenému vedrem:Ano,ano,tam máš asi namířeno se svým osudem co? tak hybaj

rejpal3
20. 8. 2012 • 13:57

Ty si to pleteš, Hillary, tam co jsou ty kotle, v těch se nevaří rajské lektvary... To není ráj, to je peklo, moje milá...

hillaarkaa
20. 8. 2012 • 11:33

Tak,tak-s Boháčem na věčné časy a nikdy jinak A trtkat budeme i tam nahoře,v ráji

p.r.d.e.l..hillarka
20. 8. 2012 • 11:24

Je celkem jedno, kdy konec světa nastane.Nás to nemůže absolutně rozhodit.S boháčem si to budeme užívat až do posledního spadlého stromu či domu Když budeme muset odejít z tohoto světa, tak jedině s boháčem v objetí a při"TOM"

rejpal3
20. 8. 2012 • 10:08

Tak nevím, já četl, že konec světa bude 21. listopadu... Vzhledem k těmto "Nejasným zprávám o konci světa" bych se na ten konec raději moc nespoléhal...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.