Věčně oplácaný herec Marek Taclík: Co se děje, že hubne? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Věčně oplácaný herec Marek Taclík: Co se děje, že hubne?

Taclík bude mít co dělat, aby »fotrovské« bříško shodil a přesvědčil diváky, že i táta může být fešák.
Taclík bude mít co dělat, aby »fotrovské« bříško shodil a přesvědčil diváky, že i táta může být fešák. (Profimedia.cz, ara)

Pánové, nechte se inspirovat! Svérázný a statný herec s přezdívkou »Tácek«, jenž je považován za jednu z velkých nadějí českého filmu, strká hlavu do oprátky. Ano, Marek Taclík (39), se rozhodl jít za hranici možností kdejakého muže, který je hrdý na svůj blahobytný pupík. Kvůli roli se po letech rozhodl zhubnout!

Aby také ne, v novém filmu Martin a Venuše si zahraje hlavní roli vedle krásné a štíhlé Kristýny Bokové (30). „Taclík nás všechny překvapil, jaký je profesionál, sám se rozhodl, že pro roli sundá několik kilogramů,“ svěřil Aha! producent filmu Adam Dvořák (39).

Hlavní postava filmu, kterou hvězda seriálu Kriminálka Anděl ztvární, je táta Martin. A otcové nebývají vždycky vypracovaní frajeři. Jenže v úvodní scéně jsou hrdinové o sedm let mladší. „Proto bychom rádi provedli proměnu našeho táty,“ vysvětluje Dvořák. Film se začne natáčet v září, premiéra je plánovaná na Den žen v březnu 2013.

Autor:  kl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.