Našli jsme Koktovu milenku! Partyšovou s ní podvádí už přes rok! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Našli jsme Koktovu milenku! Partyšovou s ní podvádí už přes rok!

Manželství Kokty a partyšové je v troskách!
Manželství Kokty a partyšové je v troskách! (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček, Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan, Jan Tůma)

Manžel moderátorky Gábiny Partyšové (34) Josef Kokta (55) bude mít doma opět co vysvětlovat... Tentokrát mu to už neprojde!

Filmový festival v Karlových Varech Koktovi už jednou zavařil, když ho fotografové vyfotili při vášnivých chvilkách s Olgou Menzelovou (34). To ovšem bylo podle výpovědi všech zúčastněných pouze přátelské rozjímání.

My ale víme, že ve Varech měl Kokta v záloze ještě jednu „bokovku“, a to devatenáctiletou modelku a bývalou přítelkyni podnikatele Tomio Okamury (39) Ornellu Štikovou.

„Radní spolu už přes rok,“ sdělil její blízký zdroj. „Ona je do něj strašně zamilovaná a on na ni strašně žárlí, hlídá si ji,“ vyprávěl dál. Ornella je z dobré a zámožné rodiny. „Není to žádná zlatokopka,“ potvrzuje. S Koktou se tedy schází z čisté lásky... Jenže jak všichni ví, přelétavý Kokta na tom není s financemi zrovna nejlépe. Motá hlavu mladičké krásce záměrně?

Co na jeho další úlet říká manželka Gábina Partyšová? Čtěte sobotní vydání deníku Aha!

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.