VIP Prostřeno!: Pomeje chtěl sníst Kryšpína! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VIP Prostřeno!: Pomeje chtěl sníst Kryšpína!

Jirkovi by role otce už moc slušela!
Jirkovi by role otce už moc slušela! (TV Prima)

Do království rebelky Agáty Hanychové (27) a jejího »prokletého« domku (už dvakrát se v něm nebo v okolí vraždilo!) se zahradou a bazénem v Černém Volu u Prahy zavede televizní diváky dnešní VIP Prostřeno!. A nebyla by to Agáta, kdyby si v soutěži nepomohla lehce nekalým způsobem…

To je stará známá věc, že Hanychová nikdy nejde s davem, a proto si jako jediná ze soutěžní čtveřice na natáčení »propašovala« svého desetiměsíčního syna Kryšpína. Tím zabila dvě mouchy jednou ranou – synek jednak hosty zabavil, a ještě si skrze něj zajistila shovívavost v hodnocení...

Kryšpínovou chůvou se k překvapení všech stal moderátor Jiří Pomeje (47), který malého klučinu samou láskou málem snědl! A to u Agáty hladem nikdo rozhodně netrpěl! U zatím bezdětného Pomejeho se zkrátka asi naplno probudily rodičovské pudy a ukřičený showman neskrýval, že by si moc přál svého vlastního potomka!

„Já chci taky dítě!“ vykřikoval dokonce Pomeje v pondělních VIP zprávách. A v dnešním díle Prostřeno! demonstrativně předvede, že by se o nemluvně dokázal s přehledem postarat! Kryšpína celou dobu choval, krmil, opatroval a co chvíli mu na tvář »vlepil« pusinku!

Hanychová se tak mohla plně oddávat přípravě svého, jak jinak než originálního menu, ke kterému si ovšem – opět proti pravidlům soutěže – přizvala pomocnici!

Agátino menu: Cosi bez chuti?

A co že kontroverzní modelka pro Pomejeho, Martinu Gavriely a Evu Decastelo ukuchtila? Z předloženého menu se moc nedozvěděli: polévka byla popsána jako »Ubrečená«, jako hlavní chod podávala tajemství skryté pod názvem »Uvař si sám« a dezert zase pojmenovala »No a co, tak přibereme!«.

„Můj problém je, že neumím solit. Je to pak trochu bez chuti,“ práskla na sebe Hanychová s předstihem. Jak budou tyhle »mňamky« skutečně vypadat a zda budou k jídlu, můžete vidět už dnes večer od 20.00 h na Prima family.



Přečtěte si
tina.vitaskova
28. 6. 2012 • 13:51

Mumlo, nejste náhodou nula Vy, , nebo jste snad natočil taky 12 filmů, co jste dokazal Vy????????

mumla
28. 6. 2012 • 11:32

Koukám, co je tady naivek, co mu to žere. Vždyť je to jen kydal, co si umí stěžovat a všechno házet jen na jeden jediný průšvih ve své "kariéře". Ve svým věku je totální nula, nic nedokázal, všude se jen přiživuje. Ale je vidět, že svou cílovou skupinu má, tak nechcete mu poslat nějaký chechtáky, aby se měl líp?

mumla
28. 6. 2012 • 11:29

Jestli ti to jeho neupřímný hýkání, hulákání, vulgarity a oslovování sebe samam Pomíku přijde jako vtipné, tipuju, že tvým gustem bude i Kameňák a podobné kvalitky. Vždyť je to jen umaštěnej hulvát, kterej na sebe chce jen za každou cenu upozornit.

jiriforman
28. 6. 2012 • 09:35

ale já nemám *** mezi nohama jako ty. teda ty ji možná máš aspoň podle nicku. a taky nevím proč mě dáváš dohromady s nějakým formanem a lysoněm. ty už si jimi posedlá. asi tě sééérou, že jsou to pořádní chlapi, zatímco ty máš jenom toho kripla bohatce , který už taky *** s jiným

hillaarkaa
28. 6. 2012 • 09:00

Nojo,každý nemůže mít holou péérdel jako ty a smrdět.Čeekat,až tě protáhne nějaký kolemjdoucí bezďák či smáža

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.