Helena Vondráčková: Rvačka v baru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Helena Vondráčková: Rvačka v baru!

PRAHA – Kvůli Heleně Vondráčkové (59) se strhla brutální rvačka v baru! Jenže ne v Čechách, ale v polské Vratislavi! Helena totiž vyrazila se svojí kamarádkou a polskou hudební star Marylou Rodowicz (59).


Poprvé přiznala

PRAHA – Kvůli Heleně Vondráčkové (59) se strhla brutální rvačka v baru! Jenže ne v Čechách, ale v polské Vratislavi! Helena totiž vyrazila se svojí kamarádkou a polskou hudební star Marylou Rodowicz (59) do místního podniku za zábavou, a když Maryla odmítla milostné návrhy jednoho ze štamgastů, začaly vzduchem lítat lahve vodky! „Když mi kolem hlavy prolétla flaška, dostala jsem strach,“ vzpomíná na hospodskou bitku Helena.

„Maryla je démonická ženská. Spontánní a zároveň éterická,“ popisuje Helena Vondráčková kamarádku v knížce Vzpomínám a ničeho nelituji 2, která zanedlouho spatří světlo světa knižních pultů. „Jednou mě takhle v noci zburcovala na hotelovém pokoji ve Vratislavi. S mým tehdejším partnerem Luďkem Švábenským jsme něco natáčeli pro polskou televizi, večer jsme znavení padli do postele a o půlnoci telefonovala Maryla. Strašně se divila, že spím. A že prý půjdeme »do života«, samy dvě, bez Luďka,“ píše Helena.

„Oblékla jsem se, nalíčila a Maryla mě zavlekla na nějakou diskotéku, kde to docela žilo. Několik chlapů nás hned poznalo, a jestli s nimi půjdeme tančit. Maryla, která nejde pro ostré slovo daleko, jednoho z nich odbyla a ten chudák z toho byl tak vyřízený, že vrazil ránu pěstí prvnímu mužskému, který byl po ruce. Během okamžiku se strhla hospodská rvačka jak z Ladova obrázku.
Kliknutím zvětšeteChlapi, kteří už měli hodně upito, rozmlátili snad všechny stoly a židle, pak začali rozbíjet sklo a zfackovali dýdžeje, a když mi kolem hlavy prolétla flaška vodky, dostala jsem strach. Ale Maryla seděla na barové stoličce, srkala drink, pozorovala tu pranici, jako by to bylo nějaké představení, a když už bylo v tom baru všechno rozbité a okna vymlácená, klidně řekla: »Měly bysme jít jinam, tady už nám nenalejou«,“ vzpomíná s úsměvem Helena v knížce, která je rozšířeným vydáním bestselleru roku 2005, a kde zpěvačka přidává ke stávajícím nové příběhy a provádí čtenáře zákoutími své veleúspěšné kariéry i osobního života.


Autor: (mac)
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.