Paroubkovi na módní přehlídce: Kam koukáš, Jirko! To není Petřin zadek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Paroubkovi na módní přehlídce: Kam koukáš, Jirko! To není Petřin zadek!

„Tohle tak mít doma...“
„Tohle tak mít doma...“ (Aha! – Petr Novotný)

Jiří Paroubek (59, LEV 21) má mladé ženy rád. Ostatně, jeho choť Petra (38) je o jednadvacet let mladší. A na včerejší módní přehlídce, které se oba účastnili, mohl Jiří oči nechat na krásných tělech modelek. A jeho sexy mozek si je ukládal do paměti...

V projevech politik hájí zájmy obyčejných lidí. Rád si ale zajde na akci, kde se předvádějí modely, o nichž si pokladní v supermarketu či skladnice může nechat jen zdát. Tentokráte Paroubkovi zavítali na módní show v pražském luxusním hotelu Augustine, kde návrhářka Jitka Klett představila svou letní kolekci.

„Módní přehlídka je v našem případě nutnou inspirací. Vždyť se neustále pohybujeme na očích veřejnosti, a tak své oblečení musíme řešit,“ vysvětlila Petra, která s manželem seděla v jedné řadě například s Janem Hrušínským (56) a jeho chotí Miluší Šplechtovou (53), Felixem Slováčkem (68) a Dádou Patrasovou (56) či s manžely Přeučilovými.

Zajímalo ale jejího muže jen oblečení? Jako mlsný kocour si akci zjevně užíval i trochu jinak. Při pohledu na pevné zadečky krásek ve spodním prádle se neubránil blaženému úsměvu. V jednu chvíli se dokonce zdálo, že jej manželka, s níž má malou Margaritku (2), musí krotit...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.