Jak se rozvádějí politici: Barák exmanželce... A šup za milenkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jak se rozvádějí politici: Barák exmanželce... A šup za milenkou!

Zuzana Paroubková s exmanželem Jiřím Paroubkem.
Zuzana Paroubková s exmanželem Jiřím Paroubkem. (Aha! – Karel Kopáč, Martin Pekárek, ČTK, ara)

Když se rozvádějí běžní Češi, často se hádají o každou korunu. Politici si ale mohou dovolit jiný přístup. Často se stěhují za milenkou a opuštěným manželkám nechají jako »bolestné« většinu nemovitého majetku.

Podívejte se na příběhy exmanželek současných i bývalých vrcholných politiků. Ti možná nebodovali v žebříčcích popularity, ale při rozvodu se zachovali jako grandi!

Radka Kalousková (54) - Exmanželka ministra financí Miroslava Kalouska (51, TOP 09)

Nenápadná přednášející na Vysoké škole chemickotechnologické v Praze se s exmanželem seznámila v roce 1984 a od té doby do letošního února, kdy se rozvedli, byla alespoň oficiálně po jeho boku. Manželé se rozhodli nehádat a většinu nemovitostí přepsali na děti Petra (23) a Radku (26).

Kalouskové zůstal luxusní byt v pražském Veleslavíně, který kdysi koupila za podezřelou směnku od nyní již zesnulého bratra Lubomíra Kašáka (†53). Ten ale letos prodala a za 7,7 milionu korun si pořídila byt v pražských Strašnicích. A Kalousek? Ten nemá podle katastru nemovitostí kromě třetiny bechyňské chalupy vůbec nic!

Zuzana Paroubková (55) - Exmanželka poslance Jiřího Paroubka (59, LEV 21)

Útlocitná dáma, kterou spíše než politika bavila péče o jezevčíka Andyho, rozvod s manželem kvůli jeho nynější manželce Petře (38) před pěti lety nesla těžce. Ještě hůř se smiřovala s tím, že se chtěl Jiří téměř okamžitě po rozvodu znovu oženit.

Přenechal jí ale byt v Praze-Veleslavíně, chalupu v Horním Maxově i s pozemky, které pak prodala za neuvěřitelných pět milionů, polovinu rodinných úspor (400 tisíc Kč) a hlavně milovaného pejska. Jiří si zatím přestěhoval obleky k Petře a nechal si nemovitosti zatížené hypotékami

Pavla Topolánková (57) - Exmanželka bývalého premiéra Mirka Topolánka (56)

Rázná blondýna zažila v roce 2007 životní ránu, když zjistila, že manžel čeká dítě s tehdejší šéfkou Sněmovny Lucií Talmanovou (44). „Všem nám systematicky, přímo cíleně, konstruktivně, chladnokrevně dlouhou dobu lhal,“ prohlásila tehdy.

A Mirek? Po rozvodu v roce 2010 jí nechal všechny nemovitosti včetně  hradčanského bytu za 8,5 milionu, na nějž doplácel hypotéku. Odstěhoval se za Lucií, s níž bydlí v pronájmu. Podle katastru nemovitostí nevlastní nic!



Přečtěte si
hillaarkaa
4. 6. 2012 • 21:49

Hlavně že ty seš vobyčejně Ynteligentmí,ne-li přímo dementní,blbko

hillaarkaa
4. 6. 2012 • 12:15

Jooo,hochu-kdo umí,socky a holé zadele ať čumí Na důchod + zdravotní si přispívám a na daně pro socky,lenochy a další verbež nepřispívám.To si řekni vobyčejnému formanovi od ponku,strejců

winterfreshka
4. 6. 2012 • 07:52

Kecáš už koukám z hladu

ponaspotopa
3. 6. 2012 • 20:08

Asi jo, když tě to tak s-e-r-e.

ponaspotopa
3. 6. 2012 • 19:59

To akorát ty seš asi takový č-u-n-ě a ještě se tím chlubíš - seš ubohá zamindráková nána, co se vybíjí na forech, protože má akné a malou neprotaženou smradlavou díru.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.