Jiří Pomeje definitivně zešílel: Jsem klokan! Žrout jeden, spořádal vačnatcům svačinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jiří Pomeje definitivně zešílel: Jsem klokan! Žrout jeden, spořádal vačnatcům svačinu!

Pomeje asi trpí hlady! Proč jinak by klokanům jedl jejich jídlo?
Pomeje asi trpí hlady! Proč jinak by klokanům jedl jejich jídlo? (Aha! – David Kundrát)

V pražské zoo se sešly děti českých celebrit. O to, že bylo opravdu veselo, se postaral hlavně moderátor Jiří Pomeje (47). Zřejmě se vrátil zpátky do svých dětských let, řádil jako malý kluk!

Vipácký zprávař Jirka Pomeje měl veledůležitou roli, převlékl se za klokana a do kapsičky si místo malého klokánka nacpal kartičky se zvířátky. Ty rozdává za nákup jeden ze supermarketů.

»Zbil« syna Leoše Mareše!

Jirka Pomeje sice vypadá jako dobrák od kosti, ale když je něčeho moc, umí se pěkně »vytočit«! To předvedl, když ho malý Jakub (6), nezbedný syn moderátora Leoše Mareše (36), tahal coby klokana za ocas.

Pomeje ho několikrát napomenul, ale malý Kuba »Klokanovy« výtky vůbec nebral v potaz. Pomeje tedy už na nic nečekal a malého Jakuba prostě ohnul přes koleno a naplácal mu »pár« na zadek!

Žilková se posmívá Pomejeho dluhům!

Herečka Veronika Žilková (50) je drsná. V zoo se tvářila jako »velká kamarádka« Jiřího Pomeje (47), ale za jeho zády ho pomlouvala! „Nechtěla bych být nikdy tak chudá, abych musela dělat tohle,“ vtipkovala poměrně nemístně.

Moderátor, který se v neskutečném parnu v klokaním převleku potil jak »vrata od chlíva« totiž kvůli svým finančním problémům musí vzít každou práci.

Ale co, dělat klokana je vlastně zábava, ne? Co by za to dali jiní bankrotáři. Navíc se Jirka najedl. V nestřežené chvíli vačnatcům slupl mrkvičku i banány. To je žrout!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.