Jiří Pomeje: Z kašpárka kravaťák! Pro pár minut srandy... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jiří Pomeje: Z kašpárka kravaťák! Pro pár minut srandy...

Pomeje bude vypadat vrcholně seriózně!
Pomeje bude vypadat vrcholně seriózně!  (FTV Prima)

Již tuto neděli čeká hlavní »primácké« zprávy doslova zemětřesení. Za moderátorský pult se posadí nová hlasatelská dvojice – chladná Ivana Gottová (36) a živelný Jiří Pomeje (47)! A protože hlavní zpravodajská relace (a asi ani Gottová sama) žádné šaškárny nesnesou, musí Pomeje razantně změnit vizáž i přístup!

Když dva zcela nesourodí jedinci utvoří moderátorské duo, čeká diváky zajímavá podívaná. Ale bohužel, Ivana Gottová by se za žádnou cenu nepropůjčila ničemu, co by mohlo ohrozit její serióznost, byť jde o aprílové vysílání. Pomeje tak už na středečních kamerových zkouškách udivil svou proměnou.

Z blázna v potápěčském neoprenu a brýlích se šnorchlem se vyklubal uhlazený zprávař v dobře padnoucím kvádru, decentních brýlích a s úhledně sčesanými vlasy! Zkrátka Jiří Pomeje, jak ho neznáme!

„Jinak ale žádné změny nebo přípravy nepotřebuju. Nemusím ani navštěvovat kurzy rétoriky, vystudoval jsem totiž vysokou školu herectví. Naopak se hrozně těším, bude to moje první živé vysílání a pořádný adrenalin,“ tetelí se Pomeje nedočkavostí.

Pokud jste slyšeli, že Prima hodlá v případě úspěchu duo Gottová – Pomeje ve zprávách ponechat, nevěřte tomu! Ten gag bude trvat jen pár minut, po nichž televize »pirátské aprílové vysílání« odstřihne a vrátí slovo kovaným zprávařům...



Přečtěte si
p.r.d.e.l..hillarka
2. 4. 2012 • 10:42

..jo a ještě mu popřej pozitívne myšlenie jako evíínka a přidej srdiečka ty kravko mnpv

p.r.d.e.l..hillarka
2. 4. 2012 • 10:40

..ještě, že nevidíme tebe, ty stračeno

street
31. 3. 2012 • 07:25

Gottova je tezce neprofesionalni - je to protekcni panicka, nebyt mistra tak si v televizi ani neskrtne!!! Tady nejde o to, jestli je to muj nazor a nebo vas nazor, bohuzel na Gottove lidi vetsina lidi vidi, jaka je amaterka a proste receno - Ivana NEUMI, protoze na tu praci nema talent! V Cechach je mozny vse, bohuzel! Na zapade by se ji, s temi jejimi "kvalitami" vysmali do tvare... Preji hezky den...

mnpv
31. 3. 2012 • 05:59

S "odulým" a "prasetem" souhlasím. Ale primitiv to není v žádném případě

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.