Výměna manželek: Vladimír je úchyl, chtěl sex s »náhradní« manželkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Výměna manželek: Vladimír je úchyl, chtěl sex s »náhradní« manželkou!

Jitka Vláďovo harašení toleruje...
Jitka Vláďovo harašení toleruje... (TV Nova)

Poslední Výměna manželek byla ve znamení sexuálního obtěžování. Vladimír náhradnici za svou neatraktivní ženu uvítal s otevřenou náručí a nejradši by s ní skončil v posteli.

Martina byla hodně ráda, že měla natáčení za sebou, protože jí nebylo vůbec příjemné Vladimírovo harašení. „Je to úchyl! Dovoloval si to, co si dovolovat neměl. Sahal mi na zadek, záda, hladil mě. Mimo kamery se pokoušel i o víc, ale já se nedala. Kdyby mi večer vlezl do postele, zmlátila bych ho!“ řekla o tragické zkušenosti účastnice Výměny manželek, která měla dokonce k dispozici i »nouzové« telefonní číslo na štáb, kdyby se Vladimír příliš rozžhavil.

Manžel Martiny, Bohdan, zpětně lituje, čemu svou ženu vystavil, a s Vladimírem by si to nejraději vyřídil jako chlap s chlapem: „Kdybych ho potkal na ulici, tak ho zmlátím!“

Jitka má ale pro harašení svého manžela, který tráví většinu času cestováním v kamionu, pochopení. „Žijeme na vesnici, takže občasné plácnutí přes zadek není nic hrozného.
Náš vztah je založen na důvěře, já svému muži věřím. Když ji plácl přes zadek, tak to určitě nemyslel tak, že by ji chtěl sexuálně využít,“ hájí Vladimíra Jitka.





Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
mondego
7. 5. 2012 • 12:29

Hlavně si nezapomeň odepsat jako hillarka nebo prd.elhillarka

zelena.karkulka
6. 5. 2012 • 22:00

a ten čokl by mi oběd snědl jen jednou,pak už by neměl čím

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.