Tělo Whitney Houston musejí zalít do betonu! Lovci diamantů jí lezou do hrobu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tělo Whitney Houston musejí zalít do betonu! Lovci diamantů jí lezou do hrobu!

Zpěvačka byla pohřbena s diamantovými náušnicemi.
Zpěvačka byla pohřbena s diamantovými náušnicemi. (Profimedia.cz)

Ani po tragické smrti není zpěvačce Whitney Houston (†48), která se nešťastnou náhodou utopila v únoru ve vaně svého hotelového pokoje, dopřán klid! Její hrob více než fanoušci okupují zloději, kteří chtějí ukořistit vzácné šperky, s nimiž je pohřbena!

Popová legenda nalezla poslední odpočinek na hřbitově Fairview v New Jersey vedle svého otce Johna (†83). Hrob ale musí být pod nepřetržitým 24hodinovým dohledem.

Proč? Whitney uložili do rakve společně s jejími oblíbenými klenoty: diamantovou broží a náušnicemi dohromady v hodnotě přes 14 milionů korun. Takže není divu, že pietní místo láká zástupy zlodějů bez špetky úcty k zemřelým.

Jenže zpěvaččina matka Cissy (78) už finančně nákladnou ostrahu dlouho neutáhne. Jediným řešením je tedy zalít tělo do betonu! „Krádež to prakticky znemožní. Zloději by trvalo příliš dlouho, než by se ke šperkům dostal, nepomůže ani pneumatické kladivo,“ říká expert na pohřbívání.



Autor:  šum

Přečtěte si
MLudvika
27. 7. 2015 • 09:58

proč zalít do betonu ? Nejlepší ji ty náušnice sundat a uschovat - ale kdo ví jak teď její tělo vypadá a asi by to chtělo silný žaludek

zaj-po
23. 5. 2013 • 17:21

Ani bych se moc nedivila---kdyby zloději pocházeli z Česka.U NÁS JIŽ KRADE NEJEN KDEKDO,ALE I POLITICI.Je to všechno k pláči.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.