Snoubenec Hanychové načapán při nevěře! Místo milenky na Dopitu čekali novináři | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Snoubenec Hanychové načapán při nevěře! Místo milenky na Dopitu čekali novináři

Agáta Hanychová
Agáta Hanychová (Aha! – David Kundrát)

To je ostuda! Modelka Agáta Hanychová si tedy umí vybrat. Její snoubenec Miroslav Dopita (28), s nímž má osmiměsíčního syna Kryšpína, si domluvil sex s neznámou blondýnkou. Jaké bylo překvapení, když tam na něj čekali novináři.

Dopita ihned vytušil, do jakého průšvihu se dostal. Bez váhání se dal na útěk, jenže už nebylo pochyb, že to byl právě on. „Mirek mi tvrdí, že tam jel kvůli práci. A já mu stoprocentně věřím,“ řekla Blesku Hanychová.

Ať tomu Dopita říká práce či zábava, nic to nemění na tom, že si domluvil sex. Také proto vysvětlování před novináři rychle utekl.

Společně s Agátou nyní Dopita tvrdí, že to mohla být léčka od jeho bývalé manželky.  Jenže příčinu by měl hledat u sebe, protože si sám celou akci přes sms domluvil.

Velkou ránu tak kromě Hanychové dostala její teorie, že oporou vztahu není dítě ale její sexy hubená postava. Dopita si přesto hledá sexuální zábavu jinde.

 Agáta Hanychová - modelka, herečka, jejíž maminkou je Veronika Žilková - Agáta souhrnně jen na www.ahaonline.cz/agata-hanychova.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.