Lucii Bílou včera propustili ze strakonické nemocnice: V autě ležela na sklopené sedačce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Lucii Bílou včera propustili ze strakonické nemocnice: V autě ležela na sklopené sedačce!

Aha!: Lucko, neblázni a raději si odpočiň!
Aha!: Lucko, neblázni a raději si odpočiň! (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, Daniel Černovský)

Strakoničtí lékaři včera po ranní vizitě propustili do domácího ošetřování zpěvačku Lucii Bílou (46), kterou v neděli akutně operovali kvůli prasklé cystě na vaječníku.

Lucii odvezl domů její přítel Petr Makovička (35). Zpěvačka celou cestu do Otvovic ležela na sklopené sedačce pro spolujezdce. Doma se přitom dlouho nezdrží. Už pozítří se chce totiž vrátit na pódia! A to je z její strany obrovský hazard!

Ještě v noci na včerejšek Lucie nevěděla, že bude moci ráno odjet domů. Deníku Aha! v SMS psala, jak se o ni ve strakonické nemocnici úžasně starají. „Jsou tu skvělí lékaři a sestry. Jedna nevěsta, které jsem zpívala po sobotním koncertu, mi přinesla na pokoj nádherné květiny,“ stálo v textové zprávě od Bílé.

Po ranní vizitě nakonec lékaři rozhodli, že zpěvačku není nutné dál držet v nemocnici. Zakrátko už si ji tedy její partner Petr Makovička odvážel domů. „Až mi zas nedej bože něco bude, vím, že pojedu rovnou do Strakonic. A to myslím vážně! Opravdu všem moc děkuji,“ loučila se Bílá s lékaři, kteří jí v neděli zachránili život.

Makovička nejprve Lucii s veškerou zdravotnickou dokumentací odvezl k jejímu doktorovi v Kralupech nad Vltavou, pak konečně zamířili domů do Otvovic. Zajel až do garáží, a až když zavřel vrata, pomohl své lásce z vozu ven. Rychle se pak zaběhl podívat na zahradu domu, kde pracovali najatí dělníci. Následně se vrátil zpět za Lucií a láskyplně se o ni staral.

Spíše by ji měl ale společně s jejím synem Filipem (16) přesvědčit, aby v klidu odpočívala a nehnala se zpět na koncertní pódia. Už v pátek chce totiž Bílá znovu zpívat! „Turné Arakainu je pro mne srdeční záležitost. Odložila jsem čtyři koncerty na Slovensku a udělám všechno pro to, abych mohla se skupinou vystoupit v pátek 27. dubna v Klatovech a hlavně v sobotu 28. dubna na Kladně, kde jsem se narodila a kde turné končí,“ napsala nám Bílá.

Chce se říct: Lucko, nehazarduj tolik a odpočiň si!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.