Iveta Bartošová: Tajemství jejího domu hrůzy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Iveta Bartošová: Tajemství jejího domu hrůzy!

Dnes TV Barrandov vysílá dokument o cestě na vrchol a poté do pekla slavné zpěvačky.
Dnes TV Barrandov vysílá dokument o cestě na vrchol a poté do pekla slavné zpěvačky. (TV Barrandov)

V dnešní zpovědi v dokumentu Pravdivý příběh Ivety B. (TV Barrandov, 21.10) zpěvačka odhalí rozporuplnou a velice labilní duši. Dovolí ale nahlédnout i do jejího domu, který je jediným místem, kde se křehká Iveta uzavírá před světem ve chvílích, kdy je jí nejhůř.

Poodhalí roušku tajemství, kterak je možné, že je dnes na dně, blouzní o invalidním důchodu a její vzlety a pády se opakují i několikrát do roka. Co na ni její dům prozradil? Deník Aha! oslovil několik psychologů, kteří nabídli několik zajímavých postřehů.

Iveta a relikvie její dávné slávy

Zpěvačka se obklopuje vším, co připomíná zašlou slávu. Ani všemožná ocenění, dopisy od fanoušků či spousta sušených květin, které pokryl prach, jí nepomáhají – upíná se ke svým úspěchům a projevům uznání, které se už dlouho nedostavují. Trpí nízkým sebevědomím, pochybuje o sobě i svých schopnostech.

V této části domu má Iveta vymalováno sytě modrou barvou. Ta z psychologického hlediska působí uklidňujícím dojmem, je přívětivá, symbolizuje něhu, věrnost a důvěru, znamená nastolení míru a spokojenosti. Proto si tuto barvu volí především labilní lidé, kteří se cítí nejistí, nespokojení, trpí pocity méněcennosti a toto barevné ladění jim pomáhá.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Depresivní obrazy

Zde ji kromě portrétu idola Karla Gotta visí i depresivní obrazy. Z psychologického Baum testu je možné vyčíst sebereflexi. Když malujeme strom, symbolicky vytváříme obraz toho, jak vidíme sami sebe. A obdobně to platí i pro to, jaký obraz stromu si vybereme. Iveta si do svého domova zvolila ponurou malbu holého stromu, což zračí její citovou vyprahlost a melancholii.



Přečtěte si
lultimoamore
6. 4. 2012 • 17:55

Nejsou tam kde by měli být a snažili se o trochu zodpovědnosti.D nes je hodně psychicky a nervově nemocných lidí. Místo abychom byli aktivní a řešili své problémy, tak unikáme z reality pomocí alkoholu a oprášků. Takových Ivet je tu hodně. A celková situace ve společnosti to je už taky takový holýn a vyschlý strom, který se kymácí a kymácí ve větru, a těžko na něm může vyrazit nová zeleň, když se o to nesnažímea jen si ustrašeně zakrýváme oči./ Michaela Jílková v pořadu Máte slovo se taky zřejmě bojí, všimli jste si včera?/

winterfreshka
5. 4. 2012 • 09:45

To tady spíš evínko doporučují tobě-dej se dohromady

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.