Tohle je nová Carrie ze Sexu ve městě: Je téměř o 30 let mladší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tohle je nová Carrie ze Sexu ve městě: Je téměř o 30 let mladší!

AnnaSophia Robb
AnnaSophia Robb (Profimedia.cz)

Fanoušci seriálu Sex ve městě se konečně dočkali. Fotky z  nového filmu s názvem Deníky Carrie, který se právě začal natáčet, představují starou hrdinku v mladším vydání.

Film je hlubokým ponorem do jejího mládí, takže se odehrává v 80. letech převážně v Connecticutu, kam Carrie chodila na střední školu. Ač vypadá původní představitelka Carrie Sarah Jessica Parker (47) stále skvěle, teenagerovského diblíka přece jen už hrát nemůže, a tak producenti museli dát šanci mladé krvi.

Se slavnou Miley Cyrus (19) se nakonec nedohodli, a tak se pustili do velmi kontroverzního experimentu: Carrie zamlada hraje o 29 let mladší Anna-Sophia Robb (18) – sladká blondýnka, která má ale »tváře jako slabikáře«! Prostě pravý opak lehce anorektické módní ikony, jíž se postupem času »SJP« stala.

Najdete rozdíl?

VLASY: Sarah je kudrnatá přirozeně, Anně se vlasy vlní po natáčkách.

DOPLŇKY: Kabelka je nezbytná. Ta Annina je navíc s nápisem Carrie.

BLŮZA/ŠATY: Kytičky pokaždé jinak. Anna má volnou blůzu s vázačkou a drobnými kvítky ve stylu 80. let, vzor u Sarah je decentnější, zato jí provokativně vykukuje spodnička.

BOTY: Dříve se nenosily tak vysoké podpatky, zato boty se musely lesknout.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.