Sarah Jessica Parker kopíruje "patent" českých mužů: Nosí ponožky v sandálech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sarah Jessica Parker kopíruje "patent" českých mužů: Nosí ponožky v sandálech!

Sarah Jessica Parker přišla s tím, co u nás známe dávno.
Sarah Jessica Parker přišla s tím, co u nás známe dávno. (Profimedia.cz, koláž Ahaonline.cz)

Kdo říká, že ponožky v sandálech, které s oblibou nosí čeští muži, nejsou in? S touto kombinací vyrazila do ulic i herečka Sarah Jessica Parker (48)!

Módní ikona ze seriálu Sex ve městě je známá svým osobitým stylem, a proto i jinak obyčejné červené páskové boty na podpatku zpestřila bílými ponožkami se vzorkem. A není jediná! Na kombinaci „sandály + ponožky“ vsadila na módní přehlídce i světoznámá značka Louis Vuitton.

Zatímco si tak někteří nad podobnou kreací klepou na hlavu, znalci dali Čechům za pravdu: Ponožky do otevřených bot jednoduše patří! Takže odteď už žádní čeští Pepíci, ale módní profíci!




Přečtěte si
popocatepetl
10. 6. 2013 • 15:47

Ponožky v sandálech nejsou patent českých mužů, ale blbost o tom, že ponožky do sandálů nepatří, je patent českých pisálků, nějakých rádobyodborníků, anebo nejspíš prostě lokálnbí folklór, o kterém už nikdo neví, kdo na tu hloupost přišel. V cizině to nenajdete a v Americe člověk naopak čte a slyší stále dokola, že pro nohy a celkové zdraví je mnohem lepší, když si do sandálů vezmě ponožky. Nohy se neodřou, pot se vsákne do ponožek, prach a mikroorganismy ze země se tak snadno nedostanou do případných otevřených ranek, třeba do záděr, otevřených ranek po štípancích hmyzu, atd. No a po jednodenním nošení a vyprání vydezinfikujete ponožky v sušičce (v Americe všichni suší v horkovzdušných sušičkách a mikrob to nepřežije) a další den si vezmete čisté. Myslím, že ta kampaň začala někdy v polovině 90. let, když celebrity začaly na červené koberce chodit v sandálkách s bosýma nohama. Mladé hlupačky je začaly napodobovat a lékaři vytáhli se svou kampaní. Jenže ulice není červený koberec. Takže si nedělejme těžkou hlavu z nesmyslů. berme to tak, že i Františky se potřebují také něčím uživit, tak papouškují nesmysly.

marais
10. 6. 2013 • 10:10

Jistě, ono je super být in bez ponožek, ale když vás pak naboso dře každý pásek na noze zvlášť, či si boty za týden napotíte, je horší!

jaromir123
10. 6. 2013 • 09:11

Kdo určuje co je IN ? Choďte si bez ponožek a pak se nedivte, že chodíte k doktorům s problémy - hlavně ženy. Od studených nohou je hodně problémů.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.