Magálová z Líbáš jako bůh: Kvůli milenci jí zkrachovalo manželství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Magálová z Líbáš jako bůh: Kvůli milenci jí zkrachovalo manželství!

Kamila Magálová s Marií Poledňákovou
Kamila Magálová s Marií Poledňákovou (Profimedia.cz)

Slovenská herečka Kamila Magálová (61) nemá problémy se vztahy pouze ve filmu Líbáš jako bůh, ale také ve skutečném životě. Čeká ji rozvod!

Magálová si v komedii Líbáš jako bůh zahrála učitelku francouzštiny, která žije ve společné domácnosti s manželem v podání Jiřího Bartošky. Každý z nich si ale touží prožít vlastní románek, což vede k žárlivosti a vzájemným sporům.

Podobné drama teď prožívá i se skutečným manželem Slavomírem.  Loni se totiž provalila její nevěra s milencem Mariánem Geišbergem. Udržet si oba muže po vzoru své filmové hrdinky ale není reálné, proto si Magálová musí vybrat. U soudu už podala žádost o rozvod.

Herečka se do kůže nevěrné francouzštinářky brzy vrátí. Už v květnu má premiéru pokračování filmu Marie Poledňákové s názvem Líbáš jako ďábel.



Přečtěte si
vlamore
11. 2. 2012 • 18:38

No to já nevím,co tam bylo.I já mám ty herečky,co jste jmenoval, v oblibě.Vite,co se říká?Že za blbost se platí,no a jestli bylo manželství spokojené,tak neměla mít důvod,ale jsou dospělí a svýho štěstí strůjcem.Ale však víte,jak to u VIP chodí.Mají jiný svět.Já si nechám svůj svět,tj.manžela,děti,vnoučata..jsu vlastně bohatá a mám z toho radost.. Pěkný den,pane.

lubinko52
11. 2. 2012 • 16:07

Som nesmierne rád, že ste ma pochopili a uznali v názore realizmus. O nič iné mi ani nešlo. Každý si je strojcom svojho šťastia. Pokiaľ ide o K. MAGÁLOVÚ, ja jej ako herečke SND v BA fandím a držím palce. Je výborná. Keď hrá v predstaveniach, alebo Z. STUDÉNKOVÁ, alebo Z. KOCÚRIKOVÁ (jej kolegyne), ich hodnota a prestíž automaticky stúpa o min. 80%. Zbytočne si, flirtovaním s mladším kolegom v osobnom aute na parkovisku, kde ju "zaznamenal" fotograf-paparazzi z bulvárneho plátku, si zbytočne "spochybnila povesť"... Samozrejme, bulvár si na takejto "pikoške" zgustne, k tejto epizóde vyšla séria článkov, fotografií, so šťavnatými komentármi a ohlasom u čitateľov. Pochopiteľne, "falošná kolegialita" zo strany žien bola v prevahe. Dokonca jej drukovali. Medzi nimi boli určite aj také (t. j. vydaté), ktoré flirtovanie so ženatými mužmi chápu, ako niečo samozrejmé, preto sa nad tým nepohoršovali. Ďalším, to bolo indiferentné (ľahostajné), s alibistickou floskulou, vraj ide "o jej súkromie". Menšina (ku ktorej som patril aj ja), ju za demonštráciu nespochybniteľnej milostnej avantúry, aj vzhľadom na jej povolanie, ako verejne známej herečky, aj vzhľadom na jej vek, rodinný stav, pochopiteľne odsudzovali...

vlamore
11. 2. 2012 • 14:36

Nechtěla bych dnes mladá,protože tu vymizelo vše. Od úcty ke stáří,k partnerům,k lidem,k životu vůbec. Za mně neexistovaly manželské smlouvy.Mladí dnes už vlastně * skoro*počítají s tím,že spolu nemusí být do konce života.Třeba to bylo i dřív a nebyla taková informovanost,média a spol.Dnešní způsob života mě nahání hrůzu,věřte.Vraždy a týrání dětí,partnerů,likviduje se na objednávku,lidi i děti se ztrácí..!!!Ale v tom posledním čl. s Váma souhlasím.

lubinko52
11. 2. 2012 • 11:57

"Ježiškove husličky",účelovým vytrhávaním z kontextu mojich múdrych, mentorských myšlienok, ste ich posunuli do inej polohy. Pravdepodobne, z recesie. Po prvé, nikde neuvádzam, že muž "môže" a žena "nie". Ani jedného "nevyviňujem", resp. "neobviňujem", iba konštatujem. Muž, ako "lovec" - "môže" iba to, čo mu "žena" dovolí. Platí to historicky, bez ohľadu na to, čo o tom tvrdí / myslí, ktokoľvek. Ak sú vo zväzkoch, nemali by ani jeden. Opakujem - ani jeden. Hlavne, ak sú vo veku, ktorý ich už "neospravedlňuje z nezodpovednosti". Ale, o všetkom, v konečnom efekte rozhoduje - žena, nie muž (dôvod som vysvetlil). Po druhé, keďže "dospelí so záväzkami" sa nesprávajú zodpovedne, preto je aj toľko stroskotaných manželstiev, resp. vzťahov. S pretvárkou, falošnosťou a pokrytectvom sa ľudia tak "zžili", že im to vôbec neprekáža. Riadia sa heslom: Treba žiť naplno, aj keď budú triesky lietať, zostanú po nás trosky ! Ak mi to nevyjde, nebudem ani prvá/ý, ani posledná/ý. Po tretie, "dospelá babka, s výchovnými problémami - konkrétne, K. Magálová" (ako som výstižne skôr poznamenal), už aktuálne rieši rozvod, aj majetkové vysporiadanie s bývalým partnerom. Po štvrté, nedomnievam sa naivne, že ľudí možno zmeniť. Tí sú egoistickí, nepoučiteľní, neprevychovateľní, strácajú pamäť a súdnosť. A, viete prečo ? Lebo, tak im to vyhovuje, postupujú cestou menšieho odporu a vinu za krach vzťahu, okrem seba, hádžu zásadne na iných...

vlamore
11. 2. 2012 • 07:15

*Ježkovivoči*,Vás někdo musel hodně zklamat!My tu řešíme dospělou Magálovou!!Vždyť tam sám píšete,že chlap prostě může!!!!!,ale u ženský je to trestuhodné.Nebudu řešit jak žijí u Magálů,to ví jen oni dva.A děti určitě mají dospělé-prostě já nevím. Jen si myslím, že na všechno pane musí být dva!!!Ne že jeden bude nevěrný a druhý to bude muset respektovat,protože se od něj očekává absolutní tolerance,protože je žena??Ochránkyně krbu??Spíš oceňuji(když už to musí být),že počkali, až děti budou velké.Prostě nevím.Můj případ to není,ani jsem nikdy takové věci řešit nemusela,protože toho slušného chlapa mám doma už 38 let a cenu rozhodně má jak pro mě, tak pro naše děti i vnoučata.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.