Magálová z Líbáš jako bůh: Kvůli milenci jí zkrachovalo manželství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Magálová z Líbáš jako bůh: Kvůli milenci jí zkrachovalo manželství!

Slovenská herečka Kamila Magálová (61) nemá problémy se vztahy pouze ve filmu Líbáš jako bůh, ale také ve skutečném životě. Čeká ji rozvod!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lubinko52
11. 02. 2012 16:07

Som nesmierne rád, že ste ma pochopili a uznali v názore realizmus. O nič iné mi ani nešlo. Každý si je strojcom svojho šťastia. Pokiaľ ide o K. MAGÁLOVÚ, ja jej ako herečke SND v BA fandím a držím palce. Je výborná. Keď hrá v predstaveniach, alebo Z. STUDÉNKOVÁ, alebo Z. KOCÚRIKOVÁ (jej kolegyne), ich hodnota a prestíž automaticky stúpa o min. 80%. Zbytočne si, flirtovaním s mladším kolegom v osobnom aute na parkovisku, kde ju "zaznamenal" fotograf-paparazzi z bulvárneho plátku, si zbytočne "spochybnila povesť"... Samozrejme, bulvár si na takejto "pikoške" zgustne, k tejto epizóde vyšla séria článkov, fotografií, so šťavnatými komentármi a ohlasom u čitateľov. Pochopiteľne, "falošná kolegialita" zo strany žien bola v prevahe. Dokonca jej drukovali. Medzi nimi boli určite aj také (t. j. vydaté), ktoré flirtovanie so ženatými mužmi chápu, ako niečo samozrejmé, preto sa nad tým nepohoršovali. Ďalším, to bolo indiferentné (ľahostajné), s alibistickou floskulou, vraj ide "o jej súkromie". Menšina (ku ktorej som patril aj ja), ju za demonštráciu nespochybniteľnej milostnej avantúry, aj vzhľadom na jej povolanie, ako verejne známej herečky, aj vzhľadom na jej vek, rodinný stav, pochopiteľne odsudzovali...

vlamore
11. 02. 2012 18:38

No to já nevím,co tam bylo.I já mám ty herečky,co jste jmenoval, v oblibě.Vite,co se říká?Že za blbost se platí,no a jestli bylo manželství spokojené,tak neměla mít důvod,ale jsou dospělí a svýho štěstí strůjcem.Ale však víte,jak to u VIP chodí.Mají jiný svět.Já si nechám svůj svět­,tj.man­žela,­děti,­vnou­čata­..jsu vlastně bohatá a mám z toho radost.. Pěkný den,pane.

lubinko52
11. 02. 2012 11:57

"Ježiškove husličky",účelovým vytrhávaním z kontextu mojich múdrych, mentorských myšlienok, ste ich posunuli do inej polohy. Pravdepodobne, z recesie. Po prvé, nikde neuvádzam, že muž "môže" a žena "nie". Ani jedného "nevyviňujem", resp. "neobviňujem", iba konštatujem. Muž, ako "lovec" - "môže" iba to, čo mu "žena" dovolí. Platí to historicky, bez ohľadu na to, čo o tom tvrdí / myslí, ktokoľvek. Ak sú vo zväzkoch, nemali by ani jeden. Opakujem - ani jeden. Hlavne, ak sú vo veku, ktorý ich už "neospravedlňuje z nezodpovednosti". Ale, o všetkom, v konečnom efekte rozhoduje - žena, nie muž (dôvod som vysvetlil). Po druhé, keďže "dospelí so záväzkami" sa nesprávajú zodpovedne, preto je aj toľko stroskotaných manželstiev, resp. vzťahov. S pretvárkou, falošnosťou a pokrytectvom sa ľudia tak "zžili", že im to vôbec neprekáža. Riadia sa heslom: Treba žiť naplno, aj keď budú triesky lietať, zostanú po nás trosky ! Ak mi to nevyjde, nebudem ani prvá/ý, ani posledná/ý. Po tretie, "dospelá babka, s výchovnými problémami - konkrétne, K. Magálová" (ako som výstižne skôr poznamenal), už aktuálne rieši rozvod, aj majetkové vysporiadanie s bývalým partnerom. Po štvrté, nedomnievam sa naivne, že ľudí možno zmeniť. Tí sú egoistickí, nepoučiteľní, neprevychovateľní, strácajú pamäť a súdnosť. A, viete prečo ? Lebo, tak im to vyhovuje, postupujú cestou menšieho odporu a vinu za krach vzťahu, okrem seba, hádžu zásadne na iných...

vlamore
11. 02. 2012 14:36

Nechtěla bych dnes mladá,protože tu vymizelo vše. Od úcty ke stáří,k partnerům,k lidem,k životu vůbec. Za mně neexistovaly manželské smlouvy.Mladí dnes už vlastně * skoro*počítají s tím,že spolu nemusí být do konce života.Třeba to bylo i dřív a nebyla taková informovanost,média a spol.Dnešní způsob života mě nahání hrůzu,věřte.Vraždy a týrání dětí,­partne­rů,lik­vidu­je se na objednávku,lidi i děti se ztrácí..!!!Ale v tom posledním čl. s Váma souhlasím.

vlamore
09. 02. 2012 09:14

Lubinko52..No však právě!­!Ano,­manží­lek,dě­tičky-někdy i s rodinkami si zvyknou,že funguje *mama­hotel­*,*ba­biho­tel*!!­Jak všechno automatické a jasně dané,že ano.Manžílek si zvykne automatický mít dobré domácí jídlo na stole,je uklizeno,spí v čistých peřinách,když má chuť-mluví,když nemá chuť-tak nemluví.Děti -maminka přece vééélmi vhodná a hlavně levná*ÓÓper* na hlídání,že??No a pak taková žena to rozptýlení hledá,no jasně!!Není to o sexu,je to o pohlazení na duši,na které často rodina té ženy velmi,ale velmi zapomíná.Vždyť to přece nepotřebuje!!Vždyť jsme hodní!!Může být takto zanebáván i muž,jasně.Tím neomlouvám nevěru,jen nevím,jestli *61letá BABKA* musí brát ohled na rodinu,když rodina nebere ohled na ni.Někdy je to dokonce dobré ukázat,jak to bude vypadat,když přestanou *služby města*na chvilku fungovat!!!!

lubinko52
09. 02. 2012 21:25

vlamore, moja kritika "61-ročnej rozkokošenej babky" je namieste, treba ju správne pochopiť. Aj "babky" majú nárok, aby si našli chápajúceho a pozorného partnera (lepšieho, ako manžela), ale predtým nech sa rozvedú (osamostatnia) a začnú riskantný, dobrodružný, milostný život. Nie, aby si "kryli" chrbát manželom, pritom si "vyhadzovali z kopýtka". Iba to som chcel príspevkom povedať. Mal by som byť za takýto spravodlivý a objektívny názor pochválený, nie kritizovaný.

vlamore
10. 02. 2012 01:32

Lubinko..nekárám Vás za názor,jasně.A taky jsem nemyslela rozpadající se manželství..tam není co řešit. Jen jsem poukazovala na to, že partner podcení stav,kdy se cítí být spokojen a nevšimne si,že ten protějšek třeba strádá.A fakt nemyslím sex.Myslela jsem manžele,kteří se mají rádi,ne ty,kteří se podvádí..ti se budou podvádět asi pořád.Já jsem toto řešit nikdy nemusela,ale vím z okruhu svých známých,že taková situace může nastat.Je to o komu­nika­ci,že­.Trochu jsme si neporozumněli,ale to neva.Já Vás teda chválím Lubinko a přeji pěkný den,ju???

lubinko52
08. 02. 2012 21:10

Keď je koze dobre, ide na ľad... Nuž, v tom je problém, že vydaté ženy, napriek tomu, že majú rodinné zázemie a oporu v rodine, potrebujú si zvyšovať sebavedomie milostnými avantúrami a škandalóznymi výstrelkami. Hľadajú krátkodobé (dlhodobé) rozptýlenie mimo rodiny, ocenenie vlastnej príťažlivosti. Zabúdajú, ako tým ubližujú svojím najbližším, ale robia aj hanbu samy sebe. "Babky" už vek neospravedlňuje, preto by sa mali, vo vlastnom záujme správať dôstojne. Naviac, táto "babka" sa "spustila" so svojím ženatým, mladším kolegom...

smidrsova
09. 02. 2012 01:14

Lubinko, a teď si místo "vydatá babka" dosaďte "ženatý dedko" a dostanete to, s čím se setkáváme dnes a denně (a mnohem častěji než u "babek"). Ale to vám zřejmě nevadí.

lubinko52
09. 02. 2012 21:34

smidrsová, z dôvodu falošnej, ženskej kolegiality, nemožno obhajovať "rozkokošenú vydatú babku", dokonca tolerovať jej výstrelky a milostné avantúry. Ktorýkoľvek chlap má u ktorejkoľvek ženy len takú šancu (príležitosť), ktorú mu ona sama svojou naivitou umožní a dovolí. Ak si "dáma" zachová svoju hrdosť, tvár, dokáže "povedať nie", stúpne na cene u každého chlapa. Poklesok u ženy nie je porovnateľný s pokleskom u muža. Žena musí byť intelektuálne na vyššej, zodpovednejšej úrovni, ako chlap. Za takýto názor by som mal byť pochválený, nie kritizovaný.

vlamore
10. 02. 2012 01:47

No teda,teď jste mě dostal!!..Poklesok u ženy nie je porovnateľný s pokleskom u muža.Žena musí byť intelektuálne na vyššej­,zod­poved­nejšej úrovni,ako chlap....Takže pane lubinko52, přeloženo do češti­ny..žen­ská,kd­yž je nevěrná,tak je ***(promiňte ten výraz) a chlap,když je nevěrný,tak je oběť svých hormonů??Pochopila jsem to dobře???Teď pochvalte Vy mě.

lubinko52
10. 02. 2012 15:51

Fuj, preboha, prečo volíte také slová, ktoré nepatria nielen do internetovej diskusie, ale ani do putiky (krčmy) 7. cenovej skupiny... Žena, ochrankyňa rodiny, má vždy výsadnejšie postavenie. Automaticky sa počíta, že je nielen rozumnejšia, ale aj zodpovednejšia, opatrnejšia, prezieravejšia, ako chlap, a preto robí preventívne opatrenia, aby si "nespackala" život. Žena sa na muža v tejto veci nemôže spoľahnúť. Bohužiaľ, chlap nerozmýšľa hlavou, ale "slípami", resp. ako "odviazaný z reťaze"... Práve preto je toľko nešťastných a sklamaných žien. Ženy si nevedia vybrať. Čím je chlap väčší frajer, fičúr, bohém, a pod., tým rýchlejšie ženy strácajú "zábrany, pocit zodpovednosti". Slušný chlap nemá žiadnu cenu. Resp. má, ale až keď sa ženy dôkladne sklamú a život si nezvratne "spackajú na celej čiare"... Za to použité neslušné slovo, Vás nemôžem pochváliť. Dúfam, že som Vás presvedčil, na koho strane je pravda...

vlamore
11. 02. 2012 07:15

*Ježkovivoči*,Vás někdo musel hodně zklamat!My tu řešíme dospělou Magálovou!!Vždyť tam sám píšete,že chlap prostě může!!!!!,ale u ženský je to trestuhodné.Nebudu řešit jak žijí u Magálů,to ví jen oni dva.A děti určitě mají dospělé-prostě já nevím. Jen si myslím, že na všechno pane musí být dva!!!Ne že jeden bude nevěrný a druhý to bude muset respektovat,protože se od něj očekává absolutní tolerance,protože je žena??Ochránkyně krbu??Spíš oceňuji(když už to musí být),že počkali, až děti budou velké.Prostě nevím.Můj případ to není,ani jsem nikdy takové věci řešit nemusela,protože toho slušného chlapa mám doma už 38 let a cenu rozhodně má jak pro mě, tak pro naše děti i vnoučata.

evinka1111
08. 02. 2012 16:44

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.