Supertalent stolního tenisu má jen 18 měsíců a je to Čech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Supertalent stolního tenisu má jen 18 měsíců a je to Čech

Malý ping-pongový šampion Jamie Myška Buddell
Malý ping-pongový šampion Jamie Myška Buddell (Profimedia.cz)

VIDEO Je mu jen osmnáct měsíců, ale už je slavný. Video, jak malý Jamie Myška Buddell hraje ping-pong obletělo svět a neuniklo dokonce pozornosti americké televize. Batole se dostalo i do proslulé talk show Ellen DeGeneres.

Pokud vám část chlapcova příjmení zní jako české, vůbec se nemýlíte. Jeho otec je sice Brit, matka je ale Češka  - Markéta Myšková. Právě jí může být Jamie za své slavné video vděčný. Bylo pořízeno a vyvěšeno na Youtube proto, aby se chlapcovým talentem mohli kochat i příbuzní v Česku.

Události ale nabraly nečekaný spád a video vidělo mnohem více lidí, než jen Jamieho čeští příbuzní. Konkrétně 630 000. Všichni jsou uchváceni chlapečkovým umem a zlé jazyky dokonce tvrdí, že jde o podvod.

Tak to ale není. Dítě zřejmě zdědilo velké nadání po matce. Markéta Myšková je totiž známou českou reprezentantkou v tomto sportu. Není proto divu, že její syn narážel na ping-pongové míčky už od narození. „Nejprve si s ping-pongovými míčky hrál a pak je začal i odpalovat,“ řekl jeho otec Kevin Buddell o Jamieho začátcích.

Talent osmnáctiměsíčního stolního tenisty už obdivovali diváci televize ABC a brzo si hodlají totéž dopřát i američtí příznivci slavné talk show Ellen DeGeneres. Podívejte se, jak to malý Jamie na ping-pongovém stole umí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.